Politika i društvo

obiteljske i druge veze

Ilija Lovrić ipak nije toliko iznenađenje Zoričiću? Ilijina žena, Tatjana, bliska je prijateljica pulske dogradonačelnice, Ivone Močenić

Tatjana Lovrić njegova je vjerna pratnja i suradnica, a osim što je potpredsjednica svih njegovih tvrtki, u dobrim je odnosima i s vladajućima u Puli. Naime, Tatjana Lovrić, dobra je prijateljica pulske dogradonačelnice, Ivone Močenić


 
1 min
Matea Čelebija
Tatjana Lovrić (u sredini) i Ivona Moćenić (desno) na rođendanu prije dva tjedna/FOTO: Facebook Tatjane Lovrić

Tatjana Lovrić njegova je vjerna pratnja i suradnica, a osim što je potpredsjednica svih njegovih tvrtki, u dobrim je odnosima i s vladajućima u Puli. Naime, Tatjana Lovrić, dobra je prijateljica pulske dogradonačelnice, Ivone Močenić

Isto kao što se nedavno gradonačelnik Filip Zoričić javno ogradio od prozivki da iza njega stoje razni lobiji, naglasivši pritom kako iza njega stoji samo obitelj na čelu sa suprugom Petrom, jučer je, u intervjuu za naš portal, Ilija Lovrić, novi vlasnik Uljanik Standarda, učinio isto istaknuvši da iza njega stoji isključivo njegova supruga Tatjana.

Tatjana Lovrić vjerna je Ilijina pratnja i suradnica, a osim što je potpredsjednica svih njegovih tvrtki, u dobrim je odnosima i s vladajućima u Puli. Naime, Tatjana Lovrić, dobra je prijateljica pulske dogradonačelnice, Ivone Močenić.

Kupivši Uljanik Standard od države, Lovrić je postao vlasnik “pola Pule”, a nikome nije jasno zašto to nije učinio sam Grad, i to za samo 20 milijuna kuna.  

Javnosti je nejasno i kako to da se gradonačelnik Zoričić sada očigledno kaje zbog propuštene prilike, a, s obzirom na to da mu je najbliža suradnica usko vezana s Lovrićima, možda je mogao znati za njegove planove oko kupnje Uljanik Standarda, a isto tako i za fakturu od 12 milijuna kuna famoznih, post festum, otkrivenih potraživanja, koje sada Lovrić traži od Grada Pule.

Kontaktirali smo Ivonu Močenić koja je u početku bila raspoložena za razgovor, no nakon što smo ju upitali za stav o trenutnom odnosu Grada Pule i Uljanik Standarda, naglo nas je prekinula i rekla da mora žurno na drugi sastanak.

Isto tako, na upit o prijateljstvu s Tatjanom Lovrić, ispravila nas je naglasivši da je samo njena poznanica, a ne najbolja prijateljica.

- Ja sam njezina poznanica, a ne prijateljica i nije korektno da me ovako zovete, čekam drugi sastanak, u žurbi je rekla Ivona Močenić pritom nam ne odgovorivši na pitanje kako to da su samo poznanice ako na društvenim mrežama već godinama unazad objavljuju zajedničke fotografije s obiteljskih druženja i proslava.

Ivona Močenić (lijevo) i Tatjana Lovrić (desno)/FOTO:Facebook Ivone Močenić

Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.