Politika i društvo

obiteljske i druge veze

Ilija Lovrić ipak nije toliko iznenađenje Zoričiću? Ilijina žena, Tatjana, bliska je prijateljica pulske dogradonačelnice, Ivone Močenić

Tatjana Lovrić njegova je vjerna pratnja i suradnica, a osim što je potpredsjednica svih njegovih tvrtki, u dobrim je odnosima i s vladajućima u Puli. Naime, Tatjana Lovrić, dobra je prijateljica pulske dogradonačelnice, Ivone Močenić


 
2 min
Matea Čelebija
Tatjana Lovrić (u sredini) i Ivona Moćenić (desno) na rođendanu prije dva tjedna/FOTO: Facebook Tatjane Lovrić

Tatjana Lovrić njegova je vjerna pratnja i suradnica, a osim što je potpredsjednica svih njegovih tvrtki, u dobrim je odnosima i s vladajućima u Puli. Naime, Tatjana Lovrić, dobra je prijateljica pulske dogradonačelnice, Ivone Močenić

Isto kao što se nedavno gradonačelnik Filip Zoričić javno ogradio od prozivki da iza njega stoje razni lobiji, naglasivši pritom kako iza njega stoji samo obitelj na čelu sa suprugom Petrom, jučer je, u intervjuu za naš portal, Ilija Lovrić, novi vlasnik Uljanik Standarda, učinio isto istaknuvši da iza njega stoji isključivo njegova supruga Tatjana.

Tatjana Lovrić vjerna je Ilijina pratnja i suradnica, a osim što je potpredsjednica svih njegovih tvrtki, u dobrim je odnosima i s vladajućima u Puli. Naime, Tatjana Lovrić, dobra je prijateljica pulske dogradonačelnice, Ivone Močenić.

Kupivši Uljanik Standard od države, Lovrić je postao vlasnik “pola Pule”, a nikome nije jasno zašto to nije učinio sam Grad, i to za samo 20 milijuna kuna.  

Javnosti je nejasno i kako to da se gradonačelnik Zoričić sada očigledno kaje zbog propuštene prilike, a, s obzirom na to da mu je najbliža suradnica usko vezana s Lovrićima, možda je mogao znati za njegove planove oko kupnje Uljanik Standarda, a isto tako i za fakturu od 12 milijuna kuna famoznih, post festum, otkrivenih potraživanja, koje sada Lovrić traži od Grada Pule.

Kontaktirali smo Ivonu Močenić koja je u početku bila raspoložena za razgovor, no nakon što smo ju upitali za stav o trenutnom odnosu Grada Pule i Uljanik Standarda, naglo nas je prekinula i rekla da mora žurno na drugi sastanak.

Isto tako, na upit o prijateljstvu s Tatjanom Lovrić, ispravila nas je naglasivši da je samo njena poznanica, a ne najbolja prijateljica.

- Ja sam njezina poznanica, a ne prijateljica i nije korektno da me ovako zovete, čekam drugi sastanak, u žurbi je rekla Ivona Močenić pritom nam ne odgovorivši na pitanje kako to da su samo poznanice ako na društvenim mrežama već godinama unazad objavljuju zajedničke fotografije s obiteljskih druženja i proslava.

Ivona Močenić (lijevo) i Tatjana Lovrić (desno)/FOTO:Facebook Ivone Močenić

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.