Politika i društvo

KORONA U ISTRI

Imamo 34 novozaražene osobe

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 210 uzorka briseva na COVID-19


 
1 min
Istra24

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 210 uzorka briseva na COVID-19

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 210 uzorka briseva na COVID-19. Potvrđene su 34 novozaražene osobe s našeg područja, a izliječeno je 37 osoba.

U Općoj bolnici Pula, na liječenju se nalazi ukupno 28 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 25 osoba, Respiracijskom centru 1 (jedna) osoba, Odjelu za neurologiju 1 (jedna) i Odjelu za ginekologiju 1 (jedna) osoba.
Na žalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1934.
godište), s pridruženim kroničnim bolestima.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.