Politika i društvo

Dan isprika

Noel Mirković (Možemo!) neprilično reagirao prema pročelnici Ingrid Bulian: "Razljutilo me što nije znala odgovoriti na pitanje. Ispričao sam se"

„Pitao sam ju koliko će točno stabala morati posjeći i koliko će cijeli projekt koštati. Burno i na neprimjeren način. Razljutilo me što nije znala odgovoriti na to pitanje kad su je pitali. Ali nisam vrijeđao. Nazvao sam ju danas ujutro i ispričao sam se“, rekao je Mirković


 
2 min
Chiara Bilić ⒸFOTO: Manuel Angelini

„Pitao sam ju koliko će točno stabala morati posjeći i koliko će cijeli projekt koštati. Burno i na neprimjeren način. Razljutilo me što nije znala odgovoriti na to pitanje kad su je pitali. Ali nisam vrijeđao. Nazvao sam ju danas ujutro i ispričao sam se“, rekao je Mirković

Nakon jučerašnjeg žustrog javnog izlaganja i rasprave o izmjenama i dopunama UPU Lungomare u pulskom Mate Parlovu, pulski vijećnik Možemo! Noel Mirković neprimjereno je reagirao prema pročelnici Upravnog odjela za prostorno uređenje Ingrid Bulian.

„Pitao sam ju koliko će točno stabala morati posjeći i koliko će cijeli projekt koštati. Burno i na neprimjeren način. Razljutilo me što nije znala odgovoriti na to pitanje kad su je pitali. Ali nisam vrijeđao. Nazvao sam ju danas ujutro i ispričao sam se“, rekao je Mirković.

Pročelnica Bulian je, naime, bila ta koja je prezentirala izmjene i odgovarala na upite te je tijekom čitave dvosatne rasprave nezadovoljstvo dijela građana i građanki bilo usmjereno uglavnom na nju.

Ingrid Bulian/ Foto: Ivan Dobran

A nakon što je prezentacija kulminirala ispadima vijećnika Kristijana Biterija (Nezavisna lista Filipa Zoričića) i vijećnice Sanje Radolović (SDP), o čemu je Istra24 izvijestila jučer, u političkim krugovima proširila se informacija da je Mirković Bulian kazao da je plaćenica, čime je, navodno, insinuirao da je odrađivala sve prostorne makinacije u vrijeme IDS-ove vlasti te da to čini i sada, kada se vlast promijenila.

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić napisao je danas da se Biteri ispričao i da isto očekuje od Radolović (koja se također u međuvremenu ispričala), ali i „od vijećnika Noela Mirkovića, koji se, na kraju rasprave, jako neugodno i nepristojno obratio pročelnici Bulian“.

Bulian danas nije željela komentirati događaj, a Mirković je demantirao da ju je nazvao plaćenicom.

Kako bilo, današnji je dan bio rezerviran za isprike i to od vijećnika svih vladajućih političkih opcija.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) VESELO NA OTVORENJU 'LIBRIĆA' U potrazi za tajanstvenim bićima koja još žive po Istri

"Vodimo vas na jedno putovanje Istrom, među jame, škulje, kanjone, rijeke, gradine i kaštele u kojima, kako kaže priča, još uvijek žive neka tajanstvena, nevidljiva bića. Ovim Librićem dotaknuli smo nešto dragocjeno, nešto što bi svaki narod trebao čuvati kao svoju baštinu, a to su narodne priče koje su u neka davna vremena prepričavana pored starih ognjišta", kazala je direktorica festivala Slavica Ćurković

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.