Politika i društvo

pandemija na poluotoku

Istra: 178 novozaraženih osoba, jedna preminula osoba

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 54 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 47 osoba, a u respiracijskom centru sedam osoba


 
1 min
Zoran Angeleski

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 54 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 47 osoba, a u respiracijskom centru sedam osoba

U Istri je tijekom protekla 24 sata potvrđeno 178 novozaraženih osoba, a nažalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1940. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 54 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 47 osoba, a u respiracijskom centru sedam osoba.

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 464 uzoraka brisova na COVID-19.

Izliječene su 104 osobe.


Nastavite čitati

Istra
 

DRASTIČNO POSKUPLJENJE: Kaštijun će od 1. siječnja primjenjivati novi cjenik. Prijevoz, obrada i zbrinjavanja otpada s dosadašnjih 72, raste na 146 eura!

Dodatke ugovora o prijevozu, obradi i zbrinjavanju miješanog komunalnog otpada 27. rujna potpisali su Komunalni servis Rovinj, Pula Herculanea i Usluga Poreč. Tvrtke 6 maj Umag, 1 maj Labin i Med eko servis,  dodatke ugovora će potpisati po dobivanju suglasnosti nadležnog tijela (osnivača). Potpisivanju dodatka ugovora nisu se odazvale tvrtke Contrada d.o.o. Vodnjan, Park d.o.o. Buzet i Usluga d.o.o. Pazin, rekao je direktor Kaštijuna Dražen Stilinović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.