Politika i društvo

tvoj glas je vrijedan

ISTRA24 Pravila praćenja izbora za pulske mjesne odbore

Sukladno našim mogućnostima ovim putem obavještavamo stranke i nezavisne liste da ćemo pratiti po dvije tiskovne konferencije pojedine stranke ili nezavisne kandidacijske liste


 
1 min
Dražen Majić ⒸFOTO: Manuel Angelini

Sukladno našim mogućnostima ovim putem obavještavamo stranke i nezavisne liste da ćemo pratiti po dvije tiskovne konferencije pojedine stranke ili nezavisne kandidacijske liste

U skladu s propisima koji uređuju izbore za mjesne odbore za Grad Pulu portal Istra24.hr će redovno pratiti stranačke aktivnosti zaključno sa 16. veljače u ponoć kada nastupa izborna šutnja.

Sukladno našim mogućnostima ovim putem obavješatavamo stranke i nezavisne liste da ćemo pratiti po dvije tiskovne konferencije pojedine stranke ili nezavisne kandidacijske liste.

Pored toga, naš će portal obraditi nekoliko aktualnih gradskih tema u kojima ćemo iznijeti stavove pojedinih političkih opcija u pojedinim mjesnim odborima. 

Stranke i liste pozivamo da nas o tiskovnim konferencijama koje želite da pratimo izvjestite na redakcija@istra24.hr


Nastavite čitati

Pula
 

PULA Domaće jedriličarke Una Krivić, Nika Fornažar i Iva Rokvić najbolje u klasama

U najbrojnijoj klasi Optimist (144 takmičara), pobijedio je Cristian Casetllan iz Triestina sport del Mare. U klasi ILCA 4 nastupila su 22 jedriličara i jedriličarke, najbolji je bio Jeremias Patikryl iz Češke, a među djevojkama je najbolja bila Nika Fornažar iz porečkog Horizonta. U klasi ILCA 6 u kojoj je nastupilo je 12 takmičara, najbolje se snašla Iva Rokvić iz JK Uljanik, na drugom mjestu je završio Luka Pahljina (Uljanik), dok je 3. bila Manola Miletić iz Kvarnera

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.