Politika i društvo

zamjene i u redovima nlfz

Ivan Žagar ulazi u Gradsko vijeće umjesto Selme Ibrišagić

Nakon što je vijećnica s NLFZ Selma Ibrišagić stavila mandat u mirovanje, umjesto nje u pulsko Gradsko vijeće ulazi Ivan Žagar


 
1 min
Danijela Bašić-Palković ⒸFOTO: Manuel Angelini

Nakon što je vijećnica s NLFZ Selma Ibrišagić stavila mandat u mirovanje, umjesto nje u pulsko Gradsko vijeće ulazi Ivan Žagar

Nakon što je vijećnica s NLFZ Selma Ibrišagić stavila mandat u mirovanje, umjesto nje u pulsko Gradsko vijeće ulazi Ivan Žagar. Potonji je bio na listi na lokalnim izborima te sada aktivira svoj viječnićki mandat. Ulazak Žagara u predstavničko tijelo Grada Pule, potvrdio nam je vijećnik Dušanko Babić (NLFZ).

Ivan Žagar obnaša funkciju ravnatelja Medicinske škole, a ujedno je i zamjenik predsjednika Upravnog odbora NK Istra 1961.

Nakon IDS-a i SDP-a, promjene među vijećnicima krenule su i na listi NLFZ koju je na izborima predvodio današnji gradonačelnik Filip Zoričić.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.