Politika i društvo

zamjene i u redovima nlfz

Ivan Žagar ulazi u Gradsko vijeće umjesto Selme Ibrišagić

Nakon što je vijećnica s NLFZ Selma Ibrišagić stavila mandat u mirovanje, umjesto nje u pulsko Gradsko vijeće ulazi Ivan Žagar


 
1 min
Danijela Bašić-Palković ⒸFOTO: Manuel Angelini

Nakon što je vijećnica s NLFZ Selma Ibrišagić stavila mandat u mirovanje, umjesto nje u pulsko Gradsko vijeće ulazi Ivan Žagar

Nakon što je vijećnica s NLFZ Selma Ibrišagić stavila mandat u mirovanje, umjesto nje u pulsko Gradsko vijeće ulazi Ivan Žagar. Potonji je bio na listi na lokalnim izborima te sada aktivira svoj viječnićki mandat. Ulazak Žagara u predstavničko tijelo Grada Pule, potvrdio nam je vijećnik Dušanko Babić (NLFZ).

Ivan Žagar obnaša funkciju ravnatelja Medicinske škole, a ujedno je i zamjenik predsjednika Upravnog odbora NK Istra 1961.

Nakon IDS-a i SDP-a, promjene među vijećnicima krenule su i na listi NLFZ koju je na izborima predvodio današnji gradonačelnik Filip Zoričić.


Nastavite čitati

Pula
 

Za koji trenutak počinje koncert Avril Lavigne u Areni - u Pulu stigla s ekipom od 150 članova!

Ovo će biti njen prvi nastup u Hrvatskoj. Nakon obilaska Sjeverne Amerike, Avril je u Europi, a Pula ima veliku čast ugostiti je na jednom od rijetkih samostalnih koncerata, jer na ostatku europskog dijela turneje, nastupa skoro pa isključivo, na festivalima * Ulaznice za koncert prodavale su  za 65 eura za travu, 77 eura za tribine, 88 eura za parter, te najskuplje, za plato, za 150 eura *  Kao predgrupu za svoj nastup odabrala je riječki pop-punk-rock bend Kraj programa

Pula
 

(FOTO/VIDEO) NK ULJANIK UŠAO U 2. LIGU! Trener Saša Kolić: "Igrao je Uljanik već taj rang, igrao je i viši, ali ovo je definitivno povijesni trenutak"

"Mislim da Istra zaslužuje još klubova u višem rangu. S obzirom na to da imamo prvoligaša, važno je da i mi izborimo veći rang jer onda cijela nogometna priča dobiva više smisla. Za mlade igrače je to onda dobar temelj za razvijanje jer ne mogu svi odmah ući u prvoligašku momčad. Sada bi to trebalo održavati i ispratiti i nadam se da će biti podrške i suradnje iz ostalih klubova Istre. Bez podrške Grada i Županije neće biti moguće opstati u ovoj ligi", kaže trener Kolić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.