Politika i društvo

Nezavisni vijećnik Ante Franić

'Jedino rješenje je ostavka gradonačelnika Splita Ivice Puljka'

Po Franićevim riječima, svi građani Splita trenutno su u avionu koji "leti u sigurnu smrt s pomahnitalim pilotom Bojanom Ivoševićem, dok stjuard Ivica Puljak uvjerava da je sve u redu"


 
1 min
HINA

Po Franićevim riječima, svi građani Splita trenutno su u avionu koji "leti u sigurnu smrt s pomahnitalim pilotom Bojanom Ivoševićem, dok stjuard Ivica Puljak uvjerava da je sve u redu"

Nezavisni gradski vijećnik u Splitu Ante Franić sinoć je ocijenio da je problem u splitskoj aktualnoj vlasti tako dubok da bi ostavka gradonačelnika Ivice Puljka bila jedino rješenje.

"Jučer sam smatrao da bi ostavka zamjenika Bojana Ivoševića riješila teror vlasti u Splitu, a kako obično biva, riba uvijek smrdi od glave, tako da je problem puno dublji i jedino rješenje je ostavka gradonačelnika Puljka i tragikomične gradske vlasti", istaknuo je Franić u svojem priopćenju.

Po Franićevim riječima, svi građani Splita trenutno su u avionu koji "leti u sigurnu smrt s pomahnitalim pilotom Bojanom Ivoševićem, dok stjuard Ivica Puljak uvjerava da je sve u redu".

"Puna su im usta borbe za ljudska prava, ženska prava, prava nacionalnih manjina i sva ostala prava, al' to za aktualnu splitsku vlast u sastavu: Most, Centar,(ne)Pametno i torbaru Branku Ramljak (i ova će podrška Tommyju nešto donijeti) uvijek je bio i ostaje 'crazy talk'!", smatra Franić.

Dodao je kako je ljudima dosta ovakvih licemjernih politika, sve nude, govore ono što svi žele čuti, a u stvarnosti su isprazni, nesposobni, lažljivi i puni sitnih malih interesa.

Zbog teksta koji je u utorak objavila "Slobodna Dalmacija" o posađenom stablu u Park-šumi Marjanu nakon 30-ak godina, zamjenik Ivošević verbalno je napao urednicu Gradske rubrike Nikolinu Lulić zaprijetivši da će im se "napiti krvi".

Gradonačelnik Puljak rekao je jučer da smatra da je Ivošević pogriješio. Najavio je da  se Ivošević povlači iz javnog života na neko vrijeme, a to će vrijeme potrošiti na podizanje komunikacijskog standarda.

Nakon splitske policije, slučaj prijetnje preuzelo je i Općinsko državno odvjetništvo.


Nastavite čitati

MORH: Potpisan Ugovor o nabavi francuskog raketnog sustava protuzračne obrane

Riječ je o lanseru sustava kratkog dometa Mistral, a vrijednost ugovora je 53.850.000 eura s otplatnim rokom od pet godina, a ukupne obveze MORH-a s ekonomskim povećanjem cijena i porezom na dodanu vrijednost iznose 71.957.138,00 eura * Francuska je u okviru implementacije Hrvatsko-francuskog strateškog partnerstva ponudila Hrvatskoj jačanje suradnje u obrambenim pitanjima, odnosno mogućnost nabava borbenih aviona Rafale

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.