Politika i društvo

Samovolja i trzavice u Mostu

Katarina Jukić: "Pozivam Marina Miletića da odgodi sramotno i tajno osnivanje podružnice u Istri!"

Transparentnost i demokraciju treba prvo pokazati u svojim redovima“, napisala je jutros Katarina Jukić, nositeljica liste Mosta za Županijsku skupštinu na lanjskim lokalnim izborima, i treća na listi 8. izborne jedinice za parlamentarne izbore, ujedno i jedina iz Istre.


 
1 min
Chiara Bilić
Foto: Facebook

Transparentnost i demokraciju treba prvo pokazati u svojim redovima“, napisala je jutros Katarina Jukić, nositeljica liste Mosta za Županijsku skupštinu na lanjskim lokalnim izborima, i treća na listi 8. izborne jedinice za parlamentarne izbore, ujedno i jedina iz Istre.

„Pozivam Marina Miletića da odgodi sramotan i tajan izbor koordinatora i osnivanje podružnice u Istri danas u 13,00 sati o kojem nije obavješten nitko od istaknutih predstavnika Mosta koji su godinama radili u Istri u ime Mosta, a tako i nitko tko je sudjelovao i dao svoje ime, ugled i povjerenje sudjelovajući na izborima za Most u Istri. Pišem prvenstveno u ime ljudi iz Istre koji su u ime Mosta sudjelovali na zadnjim parlamentarnim i lokalnim izborima. Transparentnost i demokraciju treba prvo pokazati u svojim redovima“, napisala je jutros Katarina Jukić, nositeljica liste Mosta za Županijsku skupštinu na lanjskim lokalnim izborima, i treća na listi 8. izborne jedinice za parlamentarne izbore, ujedno i jedina iz Istre.

Danas se u Pazinu održava osnivačka skupština istarske podružnice Mosta.

Katarina Jukić, inače, nije članica Mosta, ali je dosad uvijek u Istri istupala ispred te stranke.


Nastavite čitati

Istra
 

Povratak u antička vremena na valbandonskoj plaži

Za ljubitelje dobre hrane, manifestacija "Rimski Valbandon" nudi jedinstvenu gastro ponudu. Posjetitelji će imati priliku kušati meni star 2000 godina, sastavljen od mesa, ribe, priloga, lubenica i mulsuma – autentičnog rimskog vina s medom. Ovaj kulinarski doživljaj omogućit će vam da se prepustite okusima prošlosti i uživate u delicijama koje su nekoć bile sastavni dio rimskih gozbi

Istra
 

Mladen Knežević novi predsjednik Uprave Aminessa

“Moj fokus bit će na kontinuiranom razvoju i implementaciji novih brandova, kako bi Aminess grupa uvijek bila ispred tržišnih trendova. Najavljujem značajna ulaganja u postojeći portfelj, kao i daljnje širenje u Hrvatskoj i zemljama regije. Kao i uvijek do sada, sve to radimo kako bismo poboljšali iskustvo naših gostiju, jer zadovoljan gost je naša najveća vrijednost”, rekao je Mladen Knežević povodom imenovanja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.