Politika i društvo

Samovolja i trzavice u Mostu

Katarina Jukić: "Pozivam Marina Miletića da odgodi sramotno i tajno osnivanje podružnice u Istri!"

Transparentnost i demokraciju treba prvo pokazati u svojim redovima“, napisala je jutros Katarina Jukić, nositeljica liste Mosta za Županijsku skupštinu na lanjskim lokalnim izborima, i treća na listi 8. izborne jedinice za parlamentarne izbore, ujedno i jedina iz Istre.


 
1 min
Chiara Bilić
Foto: Facebook

Transparentnost i demokraciju treba prvo pokazati u svojim redovima“, napisala je jutros Katarina Jukić, nositeljica liste Mosta za Županijsku skupštinu na lanjskim lokalnim izborima, i treća na listi 8. izborne jedinice za parlamentarne izbore, ujedno i jedina iz Istre.

„Pozivam Marina Miletića da odgodi sramotan i tajan izbor koordinatora i osnivanje podružnice u Istri danas u 13,00 sati o kojem nije obavješten nitko od istaknutih predstavnika Mosta koji su godinama radili u Istri u ime Mosta, a tako i nitko tko je sudjelovao i dao svoje ime, ugled i povjerenje sudjelovajući na izborima za Most u Istri. Pišem prvenstveno u ime ljudi iz Istre koji su u ime Mosta sudjelovali na zadnjim parlamentarnim i lokalnim izborima. Transparentnost i demokraciju treba prvo pokazati u svojim redovima“, napisala je jutros Katarina Jukić, nositeljica liste Mosta za Županijsku skupštinu na lanjskim lokalnim izborima, i treća na listi 8. izborne jedinice za parlamentarne izbore, ujedno i jedina iz Istre.

Danas se u Pazinu održava osnivačka skupština istarske podružnice Mosta.

Katarina Jukić, inače, nije članica Mosta, ali je dosad uvijek u Istri istupala ispred te stranke.


Nastavite čitati

Istra
 

Kipi u IDS-u. Dio članova pita se tko doista vodi stranku: Paus ili Jakovčić?

Nije prvi put da stranački veteran IDS-a Edi Gobo kritizira vodstvo stranke na čelu s aktualnim predsjednikom Daliborom Pausom. Ovaj put na red je došao počasni predsjednik Ivan Jakovčić koji i dalje vuče konce u stranci zbog čega dio članova Pausa smatra marionetom počasnog predsjednika * Postoji li istarska tolerancija i convivenza? IDS-ova političarka pozvala je sve one koji ne razumiju domaću besidu da ostanu „zgor Učke”. Detalje donosimo sutra

Istra
 

20 nam je godina tek!

Spajajući tradiciju s obrazovanjem i slavljem, Škola soljenja sardela ne samo da odaje počast fažanskoj ribarskoj baštini, već i osigurava njen životni nastavak za generacije koje dolaze, stoga pridružite nam se 20. travnja na fažanskoj rivi i „posolite kako treba“

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.