Politika i društvo

Kreće e-savjetovanje za nacrt Pravilnika o postupcima jednostavne nabave u upravnim tijelima Grada Pula


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

S današnjim je danom Grad Pula započeo s provedbom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću vezano za Nacrt prijedloga Pravilnika o postupcima jednostavne nabave u upravnim tijelima Grada Pula, a sve s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja mišljenja, primjedbi i prijedloga o predmetnom Nacrtu.

Navedeno savjetovanj, temeljeno prema Zakonu o pravu na pristup informacijama, provodit će se do 6. svibnja.

Adresa elektroničke pošte na koju se mogu slati očitovanja zainteresirane javnosti je: pravilnik_jednostavna_nabava@pula.hr, a svi prateći dokumenti i dodatne informacije dostupni su na službenim web stranicama Grada Pule u rubrici e-Konzultacije (www.pula.hr).


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) GORDANA MUKTIĆ: Glavna stavka kod Specialty Coffee je sama ljubav prema kavi, gdje se dobiva najbolje od najboljega što kava može ponuditi

Kada me ljudi pitaju što je u ovoj kavi tako specijalno, kažem im kako postoji razlika između Speciality kave i komercijalne u tome što ona svoj put započinje na malim obiteljskim farmama koje generacijama uzgajaju kavu, a gdje se zrna kave beru ručno s točno određenih mikrolokacija, poručila je Gordana Muktić iz Specialty Coffee Bara u turističkom naselju Park Plaza Verudela u Puli

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.