Politika i društvo

Miletić protiv predsjedništva IDS-a

Miletić: Neću dozvoliti da se sa mnom igraju!

Neuobičajeno mirnom Bagi Miletić je najavio kako neće dozvoliti da se s njim netko igra, iako javnost još uvijek nije upoznata s detaljima cijele te igre i tko tu koga zapravo izigrava - novo predsjedništvo IDS-a župana ili svi oni zajedno svoje birače


 
2 min
Matea Čelebija

Neuobičajeno mirnom Bagi Miletić je najavio kako neće dozvoliti da se s njim netko igra, iako javnost još uvijek nije upoznata s detaljima cijele te igre i tko tu koga zapravo izigrava - novo predsjedništvo IDS-a župana ili svi oni zajedno svoje birače

Nakon nedavnog izlaska iz IDS-a Boris Miletić odlučio je prvi veći intervju dati Mislavu Bagi. Međutim, tijekom njegovog gostovanja u Dnevniku Nove TV nismo doznali skoro ništa novo.

- Žao mi je da je došlo do izlaska iz stranke, 26 godina bio sam član, a sedam godina njezin predsjednik, ali sam shvatio da suradnja s Pausom nije moguća, objasnio je Miletić Bagi i dodao da je između njega i predsjednika stranke Pausa bilo velikih problema u komunikaciji.

- Ja sam župan svih građana Istre, a Paus je od mene tražio odobrenje za svaku odluku koju donosim, što nije moguće. Izabrali su me građani i želim graditi projekte za koje sam se kandidirao i očekujem da će se županijska skupština podržati, podržali su me čak i iz Možemo! i iz HDZ-a, pohvalio se Miletić.

I dok se novonezavisni župan na nacionalnoj televiziji 'hvali' kako ga je izabrao narod, svakako treba podsjetiti da je na lokalnim izborima prošlog proljeća pobijedio u "pripetavanju", za samo četrdesetak glasova.

Neuobičajeno mirnom Bagi Miletić je najavio kako neće dozvoliti da se s njim netko igra, iako javnost još uvijek nije upoznata s detaljima cijele te igre i tko tu koga zapravo izigrava - novo predsjedništvo IDS-a župana ili svi oni zajedno svoje birače? 

Bi li IDS danas pobijedio da su izbori?

Bago je u nekoliko navrata pokušao iz Miletića izvući odgovor o trenutnom stanju u stranci i bi li, da se izbori održavaju danas, IDS te izbore dobio. Nakon višekratnog insistiranja čuli smo da Boris Miletić nije baš siguran u IDS-ovu pobjedu.

Iako se u javnosti percipira da iza pokretanja stegovnog postupka protiv Borisa Miletića stoji Ivan Jakovčić, župan ga je danas, prilično pomirbeno, nazvao starim iskusnim političarem koji gleda kako izgladiti stvari u stranci.

Znakovito, Miletić je nastup u Dnevniku Nova TV cijeli dan najavljivao na društvenim mrežama očigledno znajući da nema nekog velikog razloga za zabrinutost.


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.