Politika i društvo

Miletić protiv predsjedništva IDS-a

Miletić: Neću dozvoliti da se sa mnom igraju!

Neuobičajeno mirnom Bagi Miletić je najavio kako neće dozvoliti da se s njim netko igra, iako javnost još uvijek nije upoznata s detaljima cijele te igre i tko tu koga zapravo izigrava - novo predsjedništvo IDS-a župana ili svi oni zajedno svoje birače


 
2 min
Matea Čelebija

Neuobičajeno mirnom Bagi Miletić je najavio kako neće dozvoliti da se s njim netko igra, iako javnost još uvijek nije upoznata s detaljima cijele te igre i tko tu koga zapravo izigrava - novo predsjedništvo IDS-a župana ili svi oni zajedno svoje birače

Nakon nedavnog izlaska iz IDS-a Boris Miletić odlučio je prvi veći intervju dati Mislavu Bagi. Međutim, tijekom njegovog gostovanja u Dnevniku Nove TV nismo doznali skoro ništa novo.

- Žao mi je da je došlo do izlaska iz stranke, 26 godina bio sam član, a sedam godina njezin predsjednik, ali sam shvatio da suradnja s Pausom nije moguća, objasnio je Miletić Bagi i dodao da je između njega i predsjednika stranke Pausa bilo velikih problema u komunikaciji.

- Ja sam župan svih građana Istre, a Paus je od mene tražio odobrenje za svaku odluku koju donosim, što nije moguće. Izabrali su me građani i želim graditi projekte za koje sam se kandidirao i očekujem da će se županijska skupština podržati, podržali su me čak i iz Možemo! i iz HDZ-a, pohvalio se Miletić.

I dok se novonezavisni župan na nacionalnoj televiziji 'hvali' kako ga je izabrao narod, svakako treba podsjetiti da je na lokalnim izborima prošlog proljeća pobijedio u "pripetavanju", za samo četrdesetak glasova.

Neuobičajeno mirnom Bagi Miletić je najavio kako neće dozvoliti da se s njim netko igra, iako javnost još uvijek nije upoznata s detaljima cijele te igre i tko tu koga zapravo izigrava - novo predsjedništvo IDS-a župana ili svi oni zajedno svoje birače? 

Bi li IDS danas pobijedio da su izbori?

Bago je u nekoliko navrata pokušao iz Miletića izvući odgovor o trenutnom stanju u stranci i bi li, da se izbori održavaju danas, IDS te izbore dobio. Nakon višekratnog insistiranja čuli smo da Boris Miletić nije baš siguran u IDS-ovu pobjedu.

Iako se u javnosti percipira da iza pokretanja stegovnog postupka protiv Borisa Miletića stoji Ivan Jakovčić, župan ga je danas, prilično pomirbeno, nazvao starim iskusnim političarem koji gleda kako izgladiti stvari u stranci.

Znakovito, Miletić je nastup u Dnevniku Nova TV cijeli dan najavljivao na društvenim mrežama očigledno znajući da nema nekog velikog razloga za zabrinutost.


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Istra
 

Potpredsjednik pazinskog Gradskog vijeća Vedran Ivančić (IDS): Gradonačelnica Jašić obmanjuje i difamira cjelokupnu javnost

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća bila je točka koja se odnosila na Odluku o sufinanciranju Grada Pazina za korisnike Doma s područja Grada Pazina. Mi takvu odluku nismo htjeli podržati iz više razloga. Prvi razlog je taj što predložena odluka na dnevnom redu nije istovjetna odluci koja je bila na javnom savjetovanju, istaknuo je među ostalim Ivančić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.