Politika i društvo

dobra vijest za kraj dana

Mladi Puljanin Sandro Krupljan neće ostati na ulici! Krov nad glavom dobio je u Franjevačkom samostanu

Jako sam sretan. Bio sam danas kod njih, stan je super, u prizemlju je. Mali problem oko jedne stepenice riješili su tako što su mi postavili malu rampu


 
1 min
Borka Petrović

Jako sam sretan. Bio sam danas kod njih, stan je super, u prizemlju je. Mali problem oko jedne stepenice riješili su tako što su mi postavili malu rampu

Mladi Puljanin Sandra Krupljan pronašao je smještaj.

Njegove apele za pomoć i mi smo prenijeli. Svi dobro znaju koliko je teško pronaći u Puli stan prije sezone, a on je bio u dvostrukom problemu jer, obzirom da se kreće pomoću invalidskih kolica, taj je stan morao biti ili u prizemlju ili u zgradi s liftom.

Javili su mu se, doznajemo, pulski franjevci te mu ponudili stan u Samostanu sv. Franje.

- Jako sam sretan. Bio sam danas kod njih, stan je super, u prizemlju je. Mali problem oko jedne stepenice riješili su tako što su mi postavili malu rampu. Upoznao sam i patera Đuru, super čovjek, kazao nam je Sandro. Dodao je kako će se već sutra useliti, a dogovor je da ovdje može ostati dok se ne snađe, što će vjerojatno značiti tijekom ljeta.

- Kada turistička sezona završi nadam se da ćemo nešto riješiti, veli nam Sandro. Dodaje da se zahvaljuje svima koji su mu u pomagali u potrazi za smještajem.

- Primio sam stvarno puno poziva. Nažalost, teško je pronaći stan u prizemlju koji bi mi odgovarao i to nekoliko dana prije lipnja, ali davali su mi potporu, savjete.... Nudili su mi mnogi i financijsku pomoć, no to mi nije potrebno, zaposlen sam. Jedino sam od jedna gospođe primo tenisice i nešto odjeće i ovim putem joj se još jednom zahvaljujem, poručio je zadovoljan Sandro.


Nastavite čitati

Pula
 

PORINUĆE U TEHNOMONTU: Grcima isporučena dva broda za gašenje požara

Riječ je o dva 25,5 metara dugim brodovima od aluminija, 1,5 metara dubine gaza s tri motora od 1.200 konjskih snaga koji mogu dostići brzinu od 25 milja. Služit će za gašenje požara s dometom gašenja od preko stotinu metara. Jednom u funkciji imat će deset članova posade. Za ovu investiciju grčki naručitelj platio je 10,5 milijuna eura

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.