Politika i društvo

u očekivanju službenih rezultata

MOST I MOŽEMO! očekuju drugi mandat u osmoj izbornoj jedinici

Po izlaznim anketama jako nam malo fali za drugi mandat. Naglasila bih da je to rezultat našeg ustrajnog rada u protekle četiri godine, rekla je Dušica Radojčić* Anketari nisu bili u Umagu, kaže Ivan Vidović iz Mosta


 
1 min
Dražen Majić

Po izlaznim anketama jako nam malo fali za drugi mandat. Naglasila bih da je to rezultat našeg ustrajnog rada u protekle četiri godine, rekla je Dušica Radojčić* Anketari nisu bili u Umagu, kaže Ivan Vidović iz Mosta

Prva izlazne ankete komentirali su nam čelne osobe Možemo! i Mosta u Istri Dušica Radojčić i Ivan Vidović.

- Iako se radi o izlaznim anketama i tek čekamo konačno rezultate, izuzetno smo zadovoljni jer smo udvostručili broj mandata i svoj saborski klub. Dokazali smo da smo nacionalna stranka i demantirali priče da postojimo samo u Zagrebu, rekla nam je nositeljica liste Možemo u osmoj izbornoj jedinici Dušica Radojčić.

- Za osmu izbornu jedinicu naravno da smo zadovoljni. Po izlaznim anketama jako nam malo fali za drugi mandat. Naglasila bih da je to rezultat našeg ustrajnog rada u protekle četiri godine, dodala je Radojčić.

Drugi na listi MOST-a u osmoj izbornoj Ivan Vidović kaže da se Most bori za drugi mandat.

- Čekamo konačne rezultate. Anketari nisu bili u Umagu. Nadamo se da su ljudi progledali i da će rezultat biti sve bolji kako vrijeme bude prolazilo. Jedan mandat je osiguran, za drugi se borimo. Hvala Istri, rekao je Vidović.


Nastavite čitati

Istra
 

SEA STAR FESTIVAL Prvi veliki nastup Baby Lasagne nakon Eurovizije

Osjećaj je fantastičan. Jako sam sretan. Umalo se dogodio jedan koncert prije ovoga i onda je otpao i bilo mi je ekstra drago jer je veći gušt nastupiti doma, pred svojim ljudima, rekao je Marko prije koncerta * Kako navode, na pitanje novinara hoće li nastupati u pulskoj Areni, odgovorio je potvrdno, na opće oduševljenje prisutnih

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.