Politika i društvo

Sto godina golfa na Brijunima

Na Brijunima rasprava o golfu. Sudjeluje i gradonačelnik Filip Zoričić koji je najavio ukidanje golfa na Muzilu

Moglo bi biti burno. Puljanima će vjerojatno najzanimljivija biti tema golfa na Muzilu. Pulski gradonačelnik Filip Zoričić je, u intervjuu za Istra 24, objavio kako će izmjenama prostornih planova ukinuti mogućnost golfa na Muzilu


 
1 min
Ivan Dobran
Golf na Brijunima. Foto: Hrvatski golf savez

Moglo bi biti burno. Puljanima će vjerojatno najzanimljivija biti tema golfa na Muzilu. Pulski gradonačelnik Filip Zoričić je, u intervjuu za Istra 24, objavio kako će izmjenama prostornih planova ukinuti mogućnost golfa na Muzilu

„Dan Hrvatskog golfa – 100 godina Brijuna“ održat će se na Brijunima u subotu 26. ožujka. U sklopu događaja planiran je okrugli stol na temu budućnosti hrvatskog golfa.

Svoj su dolazak potvrdili izaslanica premijera Andreja Plenkovića, državna tajnica u Ministarstvu turizma i sporta Sandra Herman, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, ravnateljica Instituta za turizam Sanda Čorak, direktor Turističke zajednice Istarske županije Denis Ivošević, gradonačelnik Pule Filip Zoričić, predstavnik investitora Sanjin Šolić i drugi ugledni gosti.

S obzirom na namjere pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića da ukine planove za golf na Muzilu, objavljene u intervjuu za Istra24, Puljanima će zasigurno zanimljivo biti poslušati što će o toj temi biti rečeno na okruglom stolu.

Inače, cilj događanja i proslave su promocija golfa kao sporta te promocija Istre kao turističke destinacije s potencijalima razvoja golf turizma. Pokrovitelj događaja je Ministarstvo turizma i sporta RH a domaćini su NP Brijuni i Hrvatski golf savez čiju integralnu najavu događaja prenosimo u nastavku.


Nastavite čitati

Istra
 

Kako je labinski gradonačelnik potkupio Papu?

Palača Scampicchio trenutno je u vlasništvu Grada Labina i u njoj se nalazi nekoliko gradskih stanova i dječji vrtić, tako da privilegiju "bliskosti" s Bogom mogu koristiti jedino djeca. Ako se jednog dana nađe u prodaji, zasigurno će mnogi nekretninolovci i bogataši željni statusnih simbola pohrliti u kupnju.

Pula
 

Dušica Radojčić: "Investitor u hotel Valkane čini atentat na referendum!"

"Investitor provodi svoju "korona kampanju ostani doma', pozivajući na bojkot lokalne demokracije, a gradonačelnik znakovito šuti. Time izravno ide na ruku investitoru u Hotel Valkane Draganu Šolaku. Takva je kampanja investitora apsolutno nedopustiva i zaslužuje svaku osudu, ali ja te riječi osude nikad nisam čula ni od članova Gradskog vijeća, ni od gradonačelnika", kazala je predsjednica pulskog Možemo, pozivajući sve građane/ke Pule da izađu ove nedjelje na referendum za Lungomare

Istra
 

PODRŠKA UKRAJINI Udruga ‘Istra Pomaže’ primila donaciju Infobipa od 200 tisuća kuna

Volonteri Udruge Istra Pomaže već više od pola godine naporno rade na pružanju podrške Ukrajini. Iz Udruge ističu kako im je donacija dala veliki vjetar u leđa i ohrabrila ih na nastavak pružanja pomoći ljudima pogođenima ratnim sukobom * Ovom donacijom nastavljamo plan pružanja pomoći onima koji su u ovim trenucima u najtežoj situaciji. Gledajući ratne užase koji se događaju u Ukrajini, osjetili smo odgovornost uključiti se i dati svoj doprinos u pružanju pomoći Ukrajini, istaknula je Martina Rizman Matić, direktorica globalnih internih komunikacija u Infobipu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.