Politika i društvo

virtualna stučna konferencija na FETU

Na virtualnoj konferenciji o izazovima poslovanju u vrijeme Covida, stranim jezicima, ali i emocijama na poslu

Konferencija je otvorena za javnost, a primarno je namijenjena mladim osobama koje razmišljaju o (novom) zaposlenju, razvoju i unaprjeđenju karijere, stručnom usavršavanju ili upisu na preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij


 
2 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Konferencija je otvorena za javnost, a primarno je namijenjena mladim osobama koje razmišljaju o (novom) zaposlenju, razvoju i unaprjeđenju karijere, stručnom usavršavanju ili upisu na preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij

U tjednu od 17. do 21. siječnja na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (FET) održava se stručna konferencija pod nazivom FET - Business Insights.

Otvorena za javnost

Organizacija stručne konferencije jedna je od brojnih aktivnosti kojima se FET uključio u ostvarivanje ishoda EU projekta "Stručnom praksom do ranog razvoja karijere" čiji je nositelj Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, a koji ima za cilj dodatno osnažiti suradnju Sveučilišta i gospodarstvenika kako bi studenti usvojili odgovarajuće stručne kompetencije i prije stupanja na tržište rada.

Konferencija je otvorena za javnost, a primarno je namijenjena mladim osobama koje razmišljaju o (novom) zaposlenju, razvoju i unaprjeđenju karijere, stručnom usavršavanju ili upisu na preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij.

Sedam okruglih stolova

Kroz sedam okruglih stolova ili panel izlaganja na kojima će sudjelovati renomirani stručnjaci iz prakse i akademske zajednice, na zanimljiv i pristupačan način prikazat će se i raspraviti odabrane teme iz poslovnog okruženja.

Konferencija se održava isključivo u virtualnom okruženju, putem platforme Zoom te joj mogu pristupiti svi koje zanimaju sljedeće teme iz poslovne prakse:

  • Računovodstvena profesija (u) budućnosti (ponedjeljak, 17.1.2022, 12 – 13.30)
  • Je li kvaliteta besplatna (utorak, 18.1.2022., 10 – 11.30)
  • Marketalks - Marketing nakon Covida (utorak, 18.1.2022., 17 – 19.30)
  • EU fondovi u financijskoj perspektivi 2021.-2027. (srijeda, 19.1.2022., 11.30 – 13)
  • Emocije u poslu (srijeda, 19.01.2022., 14 – 15.30)
  • Izazovi u poslovanju u turizmu u doba Covid19 (četvrtak, 20.1.2022., 9 – 11.30)
  • Engleski i njemački kao jezici struke (petak, 21.1.2022, 10.30 – 13).

Više informacija o pojedinim panelima i okruglim stolovima moguće je pronaći na Internet stranicama i društvenim mrežama Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković".

Program konferencije:https://bit.ly/fet-2022-business-insights


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.