Politika i društvo

UPRAVNO VIJEĆE DONIJELO ODLUKU

Nikola Žgrablić novi ravnatelj Istarskih domova zdravlja

Dr. Nikola Žgrablić rođen je 2. lipnja 1967. godine, a do sada je obavljao dužnost voditelja Odjela za anesteziju, reanimatologiju, intenzivnu medicinu i liječenje boli u Općoj bolnice Pula. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci


 
1 min
Istra24

Dr. Nikola Žgrablić rođen je 2. lipnja 1967. godine, a do sada je obavljao dužnost voditelja Odjela za anesteziju, reanimatologiju, intenzivnu medicinu i liječenje boli u Općoj bolnice Pula. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci

Nakon provedenog natječaja za novog ravnatelja/icu, Upravno vijeće Istarskih domova zdravlja danas je donijelo odluku o imenovanju novog ravnatelja.

Za novog ravnatelja ustanove Istarski domovi zdravlja imenovan je dr. Nikola Žgrablić iz Pule koji će zamijeniti dosadašnjeg ravnatelja Manuela Runića.

Dr. Nikola Žgrablić rođen je 2. lipnja 1967. godine, a do sada je obavljao dužnost voditelja Odjela za anesteziju, reanimatologiju, intenzivnu medicinu i liječenje boli u Općoj bolnice Pula. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Na natječaj za ravnatelja/icu Istarskih domova zdravlja koji je raspisan 1. ožujka 2024. godine javilo se šest kandidata od čega je pet kandidata ispunjavalo formalne uvjete natječaja. Nastavno, proveden je razgovor od strane Upravnog vijeća te su isti bodovani po šest različitih kriterija, nakon čega je Upravno vijeće sastavilo prioritetnu listu i imenovalo kandidata koji je ostvario najveći broj bodova.


Nastavite čitati

Istra
 

ČITANJE KAO SPAS, KAO TERAPIJA: Danas nam je ovu misao poklonila književnica Julijana Matanović

Dan smo otvorili intervjuom koji je sa spisateljicom vodila Maja Jokanović. Tekst obiluje intrigantnim mislima * Objavili smo i intervju s kandidatkinjom za načelnicu Raše Admirom Žakula, recenziju predstave "Down by low" * Lijepa vijest dana je da je Zlatnu Palmu u Cannesu za najbolji kratki film osvojio je hrvatski film “Čovjek koji nije mogao šutjeti” čiji je producent Danijel Pek, inače i umjetnički ravnatelj Pula Film Festivala

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.