Politika i društvo

Novi podaci ne nagovještavaju smanjenje epidemije

Opet porast novozaraženih u Istri, ali i preminulih

U Općoj bolnici Pula preminule su tri COVID-19 pozitivne osobe (1940., 1941. i 1942. godište), s pridruženim kroničnim bolestima


 
1 min
Istra24

U Općoj bolnici Pula preminule su tri COVID-19 pozitivne osobe (1940., 1941. i 1942. godište), s pridruženim kroničnim bolestima

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije potvrđena je 71 novozaražena osoba s istarskog područja.

U Općoj bolnici Pula preminule su tri COVID-19 pozitivne osobe (1940., 1941. i 1942. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.

U Općoj bolnici Pula, na liječenju se nalazi ukupno 31 pacijent, od kojih je na Odjelu za infektologiju 27 osoba, Respiracijskom centru 2 osobe, Odjelu za ginekologiju 1 (jedna) osoba i Odjelu za pedijatriju 1 (jedna) osoba.

Ispitano je 324 uzorka briseva na COVID-19, a izliječeno 27 osoba.


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Istra
 

Optički kabeli u Medulinu niknuli ko gljive - po plastičnim stupovima

Što se tiče pitanja je li moguće ukopavati kabele koji su razvučeni po zraku i bi li to značajno poskupjelo investiciju, odgovaramo kako je ukopavanje postojećih instalacija financijski neefikasno, ne samo za operatora, već bi to uzrokovalo i znatne troškove za korisnike, s obzirom da bi morali prilagoditi svoje postojeće telefonske instalacije drugom načinu izvedbe", kažu iz HT-a

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.