Politika i društvo

prijetnje su prijavljene policiji

OZBILJNE PRIJETNJE REDAKCIJI ISTRA24 :"Naći ću vas osobno. Čuvajte leđa od sutra"

Redakcija portala Istra24 ozbiljno je shvatila ove prijetnje te ih proslijedila istarskoj policiji od koje očekujemo zaštitu i postupanje u skladu sa zakonom


 
1 min
Dražen Majić

Redakcija portala Istra24 ozbiljno je shvatila ove prijetnje te ih proslijedila istarskoj policiji od koje očekujemo zaštitu i postupanje u skladu sa zakonom

Vlasnik hotela Chersin Gordan Keršin u petak 16.09.2022. u 23:44 sati poslao je na naš redakcijski e-mail poruku prijetećeg sadržaja. Poruku prenosimo u cijelosti.

- Sutra ću pokrenuti tužbu protiv vas. Otkud vam pravo da Moje ima spominjete. I naći ću vas osobno. Govnjari. Čuvajte leđa od sutra, napisao je Keršin sa službenog e-maila svog hotela.

Redakcija portala Istra24 ozbiljno je shvatila ove prijetnje te ih proslijedila istarskoj policiji od koje očekujemo zaštitu i postupanje u skladu sa zakonom.

Keršin je prijetnju uputio nakon što smo objavili da je upravo on osoba koja je početkom tjedna prijetio djelatnici Osnovne škole Fažana. Keršin je zbog te prijetnje dobio zabranu približavanja Osnovnoj školi Fažana kao i zabranu približavanja dvjema osobama na blizinu manju od 100 metara.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.