Politika i društvo

PADA BROJ ZARAŽENIH

Potvrđeno deset novozaraženih. Manji broj oboljelih u bolnici

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 51 pacijent, od kojih je na Odjelu za infektologiju 48 osoba, a u respiracijskom centru 3 osobe


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 51 pacijent, od kojih je na Odjelu za infektologiju 48 osoba, a u respiracijskom centru 3 osobe

Tijekom protekla 24 sata, u županijskom Zavodu za javno zdravstvo ispitan je 71 uzorak briseva na COVID-19. Potvrđeno je 10 novozaraženih osoba s područja Istre.

Istovremeno je izliječeno 108 osoba. U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 51 pacijent, od kojih je na Odjelu za infektologiju 48 osoba, a u respiracijskom centru 3 osobe.

Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1940. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.


Nastavite čitati

Istra
 

PLJUSKA HRVATSKIM FILMAŠIMA - Čudo iz Vodnjana!

Beskompromisan je to, koliko topao i poetičan toliko i satiričan, prije svega nezavisan šamar autorskoj, posebno akademskoj filmskoj uštogljenosti, koja podilazeći klišejima, s naglaskom na tjeskobu i očaj, posve promaši krvavu, masnu stvarnost koju bi trebala, kolikogod fikcijski, iskreno umjetnički posredovati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.