Transcom u Puli podijelio čak 80 otkaza!
Problem je što se u većini radi o ženama iznad 50 godina, o samohranim majkama, ljudima koji su digli kredite. Gdje će se oni zaposliti, pita se naš sugovornik dosta očajno
Najpoznatiji su bili njegovi restorani Vela Nera i Bodulka
Najpoznatiji su bili njegovi restorani Vela Nera i Bodulka
Preminuo je Dušan Černjul, jedan od najznačajnijih istarskih kulinarskih stručnjaka. Rođen 1952. godine, Černjul je bio cijenjen kao jedan od pionira istarske moderne kuhinje.
Najpoznatiji su bili njegovi restorani Vela Nera i Bodulka. Oba brenda spojio je u Šišanu gdje je zadnjih godina djelovao Hotel Vela Nera s restoranom Bodulka.
Dušan Černjul je dugo godina politički djelovao u IDS-u.
Problem je što se u većini radi o ženama iznad 50 godina, o samohranim majkama, ljudima koji su digli kredite. Gdje će se oni zaposliti, pita se naš sugovornik dosta očajno
U ovoj fazi otvoren sam za razne dobre ideje, partnerstva ili najam prostora. Zgrada je, osim kioska koji je radio u prizemlju, bila prazna i htio sam da napokon zaživi, veli nam ovaj Puležan s bečkom adresom
Po okončanju gradnje, cijeli će ovaj potez imati promet organiziran u dvije trake što bi, osim samog kretanja kroz grad, trebalo značajno olakšati ulazak u njega na dva najprometnija ulaza - iz pravca Vodnjana i zapadnog i sjevernog dijela Poluotoka, te iz pravca Valture, odnosno istoka i Zračne luke
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.