Politika i društvo

Bio je aktivan u zajednici

Preminuo je Sergio Rabar, general hrvatske vojske i nekadašnji predsjednik rovinjskog HDZ-a


 
1 min
Istra24

Sinoć je preminuo Sergio Rabar, prvi zapovjednik 111. brigade Hrvatske vojske i jedini hrvatski general s prostora dviju županija, Istarske i Primorsko-goranske.

Bio je vrlo aktivan u društveno-političkom životu Istre pa je tako do listopada 2018. bio predsjednik rovinjskog ogranka HDZ-a.


FOTO: Privatan album

Nastavite čitati

Istra
 

PGS o direktorima Uljanika i pravomoćnoj presudi 3. maju: Riječ je o klasičnom stečajnom kriminalu, a DORH ŠUTI!

Riječ je o tvrtki „Uljanik Učilište“, a koja je bila dio stečajne mase „Uljanik PIS-a“. Dočepali su je se gospoda Boris Dvoršak i Goran Pikot, a „3. maj“ u novonastaloj je situaciji štošta osporavao u tim transakcijama. Riječki je škver pokrenuo i sudski postupak, ali ga je na kraju balade i izgubio, a, rekao bih, prvenstveno zahvaljujući postojećem hrvatskom pravosudnom sustavu, rekao je počasni predsjednik PGS-a Nikola Ivaniš na konferenciji za novinare

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.