Politika i društvo

Bio je aktivan u zajednici

Preminuo je Sergio Rabar, general hrvatske vojske i nekadašnji predsjednik rovinjskog HDZ-a


 
1 min
Istra24

Sinoć je preminuo Sergio Rabar, prvi zapovjednik 111. brigade Hrvatske vojske i jedini hrvatski general s prostora dviju županija, Istarske i Primorsko-goranske.

Bio je vrlo aktivan u društveno-političkom životu Istre pa je tako do listopada 2018. bio predsjednik rovinjskog ogranka HDZ-a.


FOTO: Privatan album

Nastavite čitati

Istra
 

BLAŽENO NEZNANJE Načelnik Općine Marčana Predrag Pliško nema nikakvih saznanja o tome zašto je inspekcija obilazila zid za koji je građevinska inspekcija izdala rješenje o rušenju još prije dvije godine

Početkom tjedna kupači uvale Mala Vinjola na području Duge Uvale s nama su podijelili fotografije s kojih je razvidno kako je inspekcija obilazila kameni zid, a koji evidentno od mora nije udaljen pet metara. U službenom odgovoru načelnik Općine Marčana jednom rečenicom tvrdi kako o tome ne zna ništa. Vrlo paušalno s obzirom na temu, i na činjenicu da je sa slučajem bio itekako dobro upoznat i prije više od dvije godine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.