Politika i društvo

IDUĆI MJESEC

Pula dobiva novo gradsko poduzeće

Sjedište nove firme bit će u Domu sportova Mate Parlov


 
1 min
Chiara Bilić ⒸFOTO: Manuel Angelini

Sjedište nove firme bit će u Domu sportova Mate Parlov

'Novo' pulsko gradsko komunalno poduzeće koje će, kako je i najavljeno, objediniti četiri društva Fratarski, Castrum, Pula Sport i Tržnicu, trebalo bi s radom početi početkom idućeg mjeseca.

Neslužbeno saznajemo da je jedno od imena koje se razmatra za to novo poduzeće - Castropola Usluge.

Njegovo će sjedište biti u Domu sportova Mate Parlov, gdje je dosad i bio Pula Sport, a koji je nedavno svoje prostorije počeo dijeliti s Castrumom, Fratarskim i Tržnicom.

Potonje se, naime, pripajaju Pula Sportu, a svi 'papiri' predani su Trgovačkom sudu u Pazinu.

Zasad je poznato tek da bi direktor trebao biti dosadašnji prvi čovjek Castruma, Goran Pereša. No, s obzirom na obujam posla, još je uvijek otvorena mogućnost da firma posluje s dvočlanom upravom. Drugi direktor bi, po svoj prilici, mogao biti Mario Peruško, koji sada vodi Pula Sport.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.