Politika i društvo

IDUĆI MJESEC

Pula dobiva novo gradsko poduzeće

Sjedište nove firme bit će u Domu sportova Mate Parlov


 
1 min
Chiara Bilić ⒸFOTO: Manuel Angelini

Sjedište nove firme bit će u Domu sportova Mate Parlov

'Novo' pulsko gradsko komunalno poduzeće koje će, kako je i najavljeno, objediniti četiri društva Fratarski, Castrum, Pula Sport i Tržnicu, trebalo bi s radom početi početkom idućeg mjeseca.

Neslužbeno saznajemo da je jedno od imena koje se razmatra za to novo poduzeće - Castropola Usluge.

Njegovo će sjedište biti u Domu sportova Mate Parlov, gdje je dosad i bio Pula Sport, a koji je nedavno svoje prostorije počeo dijeliti s Castrumom, Fratarskim i Tržnicom.

Potonje se, naime, pripajaju Pula Sportu, a svi 'papiri' predani su Trgovačkom sudu u Pazinu.

Zasad je poznato tek da bi direktor trebao biti dosadašnji prvi čovjek Castruma, Goran Pereša. No, s obzirom na obujam posla, još je uvijek otvorena mogućnost da firma posluje s dvočlanom upravom. Drugi direktor bi, po svoj prilici, mogao biti Mario Peruško, koji sada vodi Pula Sport.


Nastavite čitati

Pula
 

NI DVIJE GODINE OD NAJAVE Mobilni timovi za psihološku pomoć pulskim osnovnim školama nisu zaživjeli

U posljednjih nekoliko mjeseci evidentna je eskalacija vršnjačkog nasilja u najvećem istarskom gradu, a mobilni timovi ponovno su bili temom sastanka koji se sredinom svibnja održao u Gradu Puli. Iako škole otad bilježe i nove slučajeve vršnjačkog nasilja, čini se da je realizacija mobilnih timova još uvijek u fazi analiziranja, pa je izvjesno za očekivati kako do završetka ove školske godine neće ni zaživjeti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.