Politika i društvo

možemo! zadovoljan

Sandra Benčić predlaže manjinsku Vladu: 'Yeah, we did it! Ajmo protiv korupcije, ajmo to sad srušit'

U predstojećim danima još uvijek se može dogoviriti da stranka iz koalicije s najviše glasova, a to su Rijeke pravde, da oni sastave manjinsku vladu koji ćemo mi svi ostali iz parlamenta podržati


 
2 min
Istra24

U predstojećim danima još uvijek se može dogoviriti da stranka iz koalicije s najviše glasova, a to su Rijeke pravde, da oni sastave manjinsku vladu koji ćemo mi svi ostali iz parlamenta podržati

Sandra Benčić i Tomislav Tomašević obratili su se biračima nakon još uvijek neslužbenih rezultata.

"Sada smo na deset mandata. Međutim, veliki gradovi još nisu obrađeni i postoji mogućnost velikog rasta. Yeah, we did it! Veliko hvala svim građanima koji su danas u velikom broju izašli i hvala onima koji su nam dali glas i povjerenje i kojih je bilo puno više nego prije četiri godine. Hvala vam.", navela je Benčić, a prenosi Index.hr.

Potom se zahvalila svim možemovcima koji su sudjelovali u kampanji.

"Hvala vam što ste nam omogućili da budemo stranka s najvećim rastom na ovim izborima. Koliko god mi možemo biti jako zadovoljni s našim rezultatom. Ono što još trebamo napraviti i ne smijemo izgubiti iz vida, da je cilj broj jedan - rušenje HDZ-a s vlasti.

Taj cilj je još uvijek ostvariv. On je još uvijek dostižan, točno u onom scenariju o kojem smo mi govorili u proteklim tjednima. Dostižno je da se HDZ skine s vlasti i da desnica ne uđe u vladu jer mi jesmo i bit ćemo brana da desnica uđe u vladu. Međutim, ono na što sad pozivam sve političke aktere - od ljevice do desnice, koji su se zaklinjali ove četiri godine da je glavni cilj uništiti koruptivnu hobotnicu, da nikad neće s HDZ-om, da budu barem u jednoj stvari kao mi - da budu dosljedni i da poštuju građane ove zemlje i svoje birače i da kažu - ne HDZ-u., dodala je.

"U predstojećim danima još uvijek se može dogoviriti da stranka iz koalicije s najviše glasova, a to su Rijeke pravde, da oni sastave manjinsku vladu koji ćemo mi svi ostali iz parlamenta podržati. Mi smo unaprijed našim biračima rekli sve, ništa nas u tim stavovima nije poljuljalo. Jasno smo rekli kome daju glas i kome taj glas može otići. Rekli smo - nećemo podržati desnu vladu i cilj nam je rušenje HDZ-a. Našli smo način kako napraviti i jedno i drugo. I sada je na njima odgovornost, koji su govorili da dajući njima glas daju glas protiv korupcije. E, pa sad. Ajmo protiv korupcije, ajmo to sad srušit ", rekla je Sandra Benčić.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.