Politika i društvo

Za učenike 3. i 4. razreda srednje škole

Srednjoškolci, javite se na projekt Grada Pule i osvojite kartu za Arctic Monkeys!

U projektu mogu sudjelovati učenici 3. i 4. razreda pulskih srednjih škola, a prijavljuju se u timovima od tri do pet članova. Timovi učenika moraju osmisliti i razraditi inovativne ideje za povećanje kvalitete života mladih u Puli na zadane teme


 
1 min
Istra24

U projektu mogu sudjelovati učenici 3. i 4. razreda pulskih srednjih škola, a prijavljuju se u timovima od tri do pet članova. Timovi učenika moraju osmisliti i razraditi inovativne ideje za povećanje kvalitete života mladih u Puli na zadane teme

Grad Pula poziva pulske srednje škole da se uključe u izradu inovativne ideje za povećanje kvalitete života mladih u Puli.

U projektu mogu sudjelovati učenici 3. i 4. razreda pulskih srednjih škola, a prijavljuju se u timovima od tri do pet članova. Timovi učenika moraju osmisliti i razraditi inovativne ideje za povećanje kvalitete života mladih u Puli na zadane teme.

- Ovime omogućujemo srednjoškolcima Grada Pule da svojim projektom osvoje karte za koncert benda Arctic Monkeys koji će se održati u pulskoj Areni 18. kolovoza, poručuju iz Grada.

Powerpoint prezentacija učenica, prema čijoj se ideji započelo s projektom, sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje nalazi se na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/novosti/detail/23363/javni-poziv-srednjim-skolama-za-sudjelovanje-u-izradi-inovativne-ideje-za-povecanje-kvalitete-zivota-mladih-u-puli/

Svoje radove učenici mogu poslati na E-mail adresu: petra.nikolic@pula.hr do 20. svibnja.


FOTO: Freepik

Nastavite čitati

Pula
 

VOZILA PUNA IZMETA, A ULICA SMRDI Nastavlja se dugogodišnji problem stanara Kolodvorske ulice u Puli

Zvučni rastjerivači bilo koje vrste su funkcionalni prvih nekoliko dana, a nakon toga, to se može tretirati kao bačeni novac. Razlog je taj, da se ptice jako brzo naviknu na zvuk, te shvate da se radi o varci koja im ne predstavlja opasnost, i shodno tome nastavljaju boraviti na toj lokaciji, poručuje dr. sc. Jelena Kralj, upraviteljica Zavoda za ornitologiju, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.