Politika i društvo

NA KRAJU DANA 513

SUTRA OTKRIVAMO Mafija nam gradi novi trgovački centar na granici sa Slovenijom

Osnova naše uređivačke politike je promoviraj dobro, ukazuj na zlo. Nedjelja je dan pozitive na I24, ali već sutra ujutro ponovno duboko kopamo u Bujama i Umagu gdje smo analizirali poslovne planove mafijaškog klana Casalesi na sjeveru Istre, u takozvanoj Zoni B. Što planiraju i tko im pomaže pročitajte već u 6 sati


 
1 min
Dražen Majić

Osnova naše uređivačke politike je promoviraj dobro, ukazuj na zlo. Nedjelja je dan pozitive na I24, ali već sutra ujutro ponovno duboko kopamo u Bujama i Umagu gdje smo analizirali poslovne planove mafijaškog klana Casalesi na sjeveru Istre, u takozvanoj Zoni B. Što planiraju i tko im pomaže pročitajte već u 6 sati

Dragi naši! Stigosmo do 18.000 pratitelja na Facebooku. Čestitke svima! Novinarkama, novinarima, fotografima, dizajnerima, asistenticama i najviše vama na ukazanom povjerenju. Iako neki slični portali imaju više pratitelja, naši su čitatelji puno više angažirani na objavama putem lajkova, komentara ili sherova. A na društvenim mrežama - angažman je kralj.

Vi koji nas dosad niste zapratili na FB možete nam pomoći da što prije doguramo do 20.000 followera što smo si odredili kao neki cilj do sredine godine. Naravno, nije priša, sve je dobrovoljno, bitni su brojevi ali još su bitniji angažirani komentari, lajkovi i komunikacija preko inboxa koja je sve intenzivnija.

Šaljite nam sve informacije koje će Istru učiniti boljom!

A lajkovi su čudna stvar. Recimo, u zadnjih nekoliko dana najviše je lajkova palo na članku o mladoj karatistici Eleni Brletić. Informacija da je nju i trenera Tomislava Šipuru primio pulski gradonačelnik ostvarila je 1.300 lajkova i preko FB 100.000 impresija.

Ovaj portal je posebno fokusiran na mlade u sportu pa vas pozivamo da nam na mejl ili u inbox šaljete što više vijesti ili najava iz maloljetničkog sporta.

Današnje priče izazvale su kod vas veliki interes. Od legendarne kozmetičarke Oriane, preko snimatelja Burazerovića, pa sve do vikend priča o novoj terasi u Kandlerovoj i Caffe Baru Sacher u Trstu.

Osnova naše uređivačke politike je promoviraj dobro, ukazuj na zlo. Nedjelja je dan pozitive na I24, ali već sutra ujutro ponovno duboko kopamo u Bujama i Umagu gdje smo analizirali poslovne planove mafijaškog klana Casalesi na sjeveru Istre, u takozvanoj Zoni B. Što planiraju i tko im pomaže pročitajte već u 6 sati.

Danas su s vama bili Borka i Dražen a sutra vas čekaju Leo Silvio.

Fotografiju s Učke snimila je naša Maja Jokanović


Nastavite čitati

Pula
 

ZORIČIĆ: Bespravnu gradnju smo prijavili građevinskoj inspekciji prije godinu dana i ništa se nije dogodilo

"Zaprimili smo brojne prigovore građana na gradnju na nekretnini k.č. br. 1685/1, k.o. Pula u vlasništvu Modular stanogradnja d.o.o. Slijedom toga, a uzevši u obzir da se radi o građenju bez građevinske dozvole, nadležno redarstvo Grada Pule izvršilo je očevid na samom terenu te utvrdilo da se predmetni radovi izvode protivno propisima i aktima Grada Pule, zbog čega smo o navedenom obavijestili građevinsku inspekciju u lipnju prošle godine", kaže Zoričić

Pula
 

OČEKUJE LI NAS NOVI PROMETNI KOLAPS? Uskoro se na četiri mjeseca zatvara jedno od najprometnijih pulskih raskrižja

Razlog prekopavanja nužna je sanacija zidanog kanala Pragrande, koji se dijelom urušio upravo ispod jedne od glavnih gradskih prometnica, objasnio nam je direktor pulskog Vodovoda Edo Krajcar. Urušeni zid predstavlja potencijalnu opasnost od plavljenja, ali i opasnost za sigurnost prometa, s obzirom na to da se nalazi ispod raskrižja kojim prometuju teška teretna vozila

Pula
 

PULA DOBIVA NOVI DRVORED! Jedna će se gradska cesta "ukrasiti" sa 150 mladih borova

Tema sječe drveća u Puli je u posljednjih godinu dana izazvala salve nezadovoljstva građana, a situaciji svakako ne doprinosi ni najavljeno uklanjanje više od stotinu stabala zbog izgradnje sportskog terena na Valkanama. Dolazak 150 novih pinija umirujući je podatak, ali još uvijek nedovoljan da kompenzira naglo smanjenje količine gradskog zelenila. Puli treba puno više! Do sljedećih paklenih vrućina, i futurističkom monvidalskom betonu Ulice Bože Gumpca dobro bi došlo jedno stotinjak stabala. Ili tisuću. Ili dvije

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.