Politika i društvo

ovog petka

Treba li vam pravna pomoć? Do nje možete i besplatno

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i
osobnu iskaznicu


 
1 min
Istra24
Ilustracija/Pixabay

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i
osobnu iskaznicu

Humanitarna udruga "Naš San Njihov Osmijeh" ovoga petka, 18. ožujka, u vremenskom razdoblju od 12-15 sati ugošćuje studente Pravne klinike iz Zagreba radi pružanja besplatnih pravnih savjeta i pravne pomoći.

Dežurstvo će se održati u prostorima udruge na adresi Koparska 52 te je potrebna prijava radi ograničenog broja. Prijaviti se možete na broj 099 -3083750 ili putem društvene mreže Facebook.

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i osobnu iskaznicu.


Nastavite čitati

Pula
 

TAKO JE IZGLEDALA SACCORGIANA 1926.: Slika "Zlatnih" prije 100 godina pripada Silviji Salamon koja je radila na Oscarom nagrađenom filmu "Mediterraneo"

Vlasnica djela, isprva, po vlastitom priznanju, nije znala navesti ime autora slike. Potom je poznati galerist iz Vodnjana Germano Fioranti pretpostavio da bi to mogao biti Romeo Marsi, umjetnik rođen u Puli 1909. godine, a poginuo u Trstu, tijekom bombardiranja, 1944. godine * Priča obitelji Salamon vrlo je zanimljiva. Počinje u Puli, a preko Skitače, Šumbera, Gračišća, Segeta, Trsta, Lomabardije i Ligurije vodi nas sve do Pariza

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.