Politika i društvo

ovog petka

Treba li vam pravna pomoć? Do nje možete i besplatno

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i
osobnu iskaznicu


 
1 min
Istra24
Ilustracija/Pixabay

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i
osobnu iskaznicu

Humanitarna udruga "Naš San Njihov Osmijeh" ovoga petka, 18. ožujka, u vremenskom razdoblju od 12-15 sati ugošćuje studente Pravne klinike iz Zagreba radi pružanja besplatnih pravnih savjeta i pravne pomoći.

Dežurstvo će se održati u prostorima udruge na adresi Koparska 52 te je potrebna prijava radi ograničenog broja. Prijaviti se možete na broj 099 -3083750 ili putem društvene mreže Facebook.

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i osobnu iskaznicu.


Nastavite čitati

Pula
 

FRKA NA DELFINU Na Skupštini društva Delfin zaštitari i policija. Pojedini članovi tvrde da im je zabranjen pristup kako bi se Anti Restoviću potvrdio treći predsjednički mandat. On odbacuje sve optužbe

Zaštitarsku tvrtku je angažirao predsjednik PŠRD Delfin Pula Ante Restović te pretpostavljamo da će troškove zaštitarske tvrtke namiriti iz članarina koju i mi plaćamo, kažu nezadovoljni članovi. Smatraju da Restović želi biti doživotni predsjednik i da to nije dobro *Stigli su u namjeri da remete i onemoguće rad i iz tog smo razloga pozvali zaštitare. To je namjerna opstrukcija i jedna velika kampanja i napad na mene osobno. Tajniku su prijetili da će mu slomit noge, meni je to bilo tužno gledati, kaže novi stari predsjednik Delfina Ante Restović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.