Politika i društvo

ovog petka

Treba li vam pravna pomoć? Do nje možete i besplatno

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i
osobnu iskaznicu


 
1 min
Istra24
Ilustracija/Pixabay

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i
osobnu iskaznicu

Humanitarna udruga "Naš San Njihov Osmijeh" ovoga petka, 18. ožujka, u vremenskom razdoblju od 12-15 sati ugošćuje studente Pravne klinike iz Zagreba radi pružanja besplatnih pravnih savjeta i pravne pomoći.

Dežurstvo će se održati u prostorima udruge na adresi Koparska 52 te je potrebna prijava radi ograničenog broja. Prijaviti se možete na broj 099 -3083750 ili putem društvene mreže Facebook.

Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti svu dokumentaciju koja se tiče pravnog problema i osobnu iskaznicu.


Nastavite čitati

Pula
 

PULJANKA LEONIDA KOVAČ NA ZADNJEM "DORUČKU": „Sajam je jedno od rijetkih mjesta gdje je dopuštena sloboda mišljenja“

Ovogodišnje, 29. izdanje Sajma zatvorio je Korado Korlević, veliki astronom, jedan od mikrokozmosa Istre. On je u Crvenom salonu, koji nikad u sajamskoj povijesti nije bio tako pun, u programu PRistrani Histrokozmosa održao dojmljivo predavanje „Od magične zemlje do plesa mrtvaca“ i na kraju svima u publici dao domaću zadaću: da učine sve što mogu da ovaj svijet bude bolji

Pula
 

Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, traže se volonteri

Na Međunarodni dan volontera Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, objavljuje svoje Smjernice za volontere i poziv za volontiranje u Knjižnici * Knjižnica trenutno traži volontere i poziva sve zainteresirane za održavanje kreativnih i informatičkih radionica u Čitaonici kluba umirovljenika i za pomoć na radionicama na Odjelu za djecu i mlade

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.