Politika i društvo

VELIKE BROJKE OTVARAJU TJEDAN

U Istri danas 101 novozaražena osoba koronavirusom, preminula 3 zaražena pacijenta

Istra danas broji čak 101 novozaraženu osobu koronavirusom, a tri su zaražena pacijenta, nažalost, preminula u Općoj bolnici Pula


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini
OB Pula

Istra danas broji čak 101 novozaraženu osobu koronavirusom, a tri su zaražena pacijenta, nažalost, preminula u Općoj bolnici Pula

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 326 uzoraka briseva na Covid-19.

Potvrđena je 101 novozaražena osoba s našeg područja, a izliječeno je njih 311.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi 69 pacijenata, od kojih su na Odjelu za infektologiju 62 osobe.

Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminule su tri Covid-19 pozitivne osobe s pridruženim kroničnim bolestima.


Nastavite čitati

Istra
 

JESU LI CRNI BALONI DOVOLJNI? Je li dovoljno jednom godišnje čuti crne statistike o broju premlaćenih i ubijenih žena i iz prvog reda pratiti naslikavanje političara?

Sutra čitajte o planovima za nogometno igralište Valkane oko čega su se ne tako davno lomila politička koplja i rušili stranački savezi. Iako gradnja debelo kasni, i dalje nema informacija kako će u konačnici izgledati zgotovljeno igralište i što to podrazumijeva termin -  "obuhvat radova" - ali i kada će, tko će, koliko će, i hoće li se rušiti stabla?

Istra
 

U Labin stigle prve kante za biootpad

Nešto manje od 100 kućanstava ulica Marcilnica, Viktora Cara Emina i Istarskih narodnjaka tako će moći odvajati kuhinjski otpad, vrtni/zeleni otpad, ostatke termički obrađene hrane i manje količine ostalog biootpada

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.