Politika i društvo

KRAJ 6. VALA?

U Istri danas samo deset novozaraženih koronavirusom

Od jučer, u Istri su izliječene 23 osobe, a u Općoj bolnici Pula na liječenju se nalaze 22 pacijenta


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Od jučer, u Istri su izliječene 23 osobe, a u Općoj bolnici Pula na liječenju se nalaze 22 pacijenta

U zadnja 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitana su 152 uzorka briseva na Covid-19, a potvrđeno je 10 novozaraženih osoba s našeg područja.

Izliječene su 23 osobe, a u Općoj bolnici Pula, na liječenju se nalaze 22 pacijenta, od kojih je na Odjelu za infektologiju 21 osoba, a na Odjelu za ginekologiju jedna.


Nastavite čitati

Istra
 

(NE)PRAVDA PO SUDU U POREČU Umirovljeniku oduzeta nekretnina iako je dug bio preplaćen

Prema pisanju Nacionala, porečka sutkinja Vlatka Markuš, već ranije prijavljivana zbog sumnje na korupciju i organizirani kriminal, donijela je rješenje o ovrsi bez ikakve provjere ne bi li skupocjena nekretnina za tek djelić stvarne vrijednosti završila u rukama Aktiva Kapitala, koji je u vlasništvu Ronalda Šurana, poznatog ulagača u nekretnine koje se prodaju na sudu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.