Politika i društvo

hospitalizirano 60 osoba

U pulskoj bolnici pet preminulih od posljedica Covida-19

Potvrđeno je 166 novozaraženih s područja Istre, a izliječene su 253 osobe. U respiracijskom centru nalazi se 4 osoba


 
1 min
Istra24

Potvrđeno je 166 novozaraženih s područja Istre, a izliječene su 253 osobe. U respiracijskom centru nalazi se 4 osoba

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 598 uzoraka briseva na COVID-19.

Potvrđeno je 166 novozaraženih osoba s našeg područja, a izliječene su 253 osobe.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 60 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 55 osoba, Odjelu za psihijatriju 1 osoba, a u respiracijskom centru 4 osoba.

Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminulo je pet COVID-19 pozitivnih osoba (1933., 1935., 1943. i dvije osobe 1944. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.

 


Nastavite čitati

Istra
 

PLJUSKA HRVATSKIM FILMAŠIMA - Čudo iz Vodnjana!

Beskompromisan je to, koliko topao i poetičan toliko i satiričan, prije svega nezavisan šamar autorskoj, posebno akademskoj filmskoj uštogljenosti, koja podilazeći klišejima, s naglaskom na tjeskobu i očaj, posve promaši krvavu, masnu stvarnost koju bi trebala, kolikogod fikcijski, iskreno umjetnički posredovati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.