Politika i društvo

Traže se stručnjaci za suradnju

U Županijskoj gospodarskoj komori Pula osnovana Sekcija zaštite na radu

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju


 
1 min
Istra24

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju

Sekcija zaštite na radu okupljat će i povezivati stručnjake zaštite na radu iz tvrtki s područja Istre radi poticanja stručne i poslovne suradnje, međusobnog upoznavanja, promocije zajedničke profesionalne etike, kvalitete, stručnosti i vrijednosti znanja te najbolje prakse.

Na osnivačkom sastanku za predsjednika Sekcije izabran je Mateo Škuflić iz Maistre d.d., a za njegova zamjenika Sebastijan Milotić iz Holcim (Hrvatska) d.o.o. Tajnik Sekcije bit će Damir Sirotić iz HGK – Županijske komore Pula.

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju.

Predsjednik Sekcije Škuflić pozvao je sve zainteresirane osobe i tvrtke koje se bave zaštitom na radu da se svojim prijedlozima i pitanjima aktivno uključe u rad novoosnovane Sekcije te tako doprinesu definiraju budućih aktivnosti. Također, naglasio je potrebu za uspostavom komunikacije i suradnje s nadležnim inspekcijama i ostalim nadležnim institucijama, a sve u cilju unaprjeđenja sigurnosti na radnom mjestu.


FOTO: ZK Pula

Nastavite čitati

Istra
 

TEMPLARI U ISTRI: Realizirana 3D rekonstrukcija njihovog sjedišta na Božjem polju kod Vižinade

Glavno sjedište templara u Istri nalazilo u blizini crkve sv. Marije u Vižinadi * Templari su na Božjem polju djelovali od 12. do 14. stoljeća, a 1536. samostan i crkvu naslijedili su franjevci trećo-redci, glagoljaši, koji su ondje ostali sve do 1806 * Za vrijeme boravka templara na Božjem polju, bio je organiziran prijem hodočasnika za Svetu Zemlju * Autor 3D rekonstrukcije je 3D modelator je Stipan Ujdur iz Opuzena

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.