Politika i društvo

Traže se stručnjaci za suradnju

U Županijskoj gospodarskoj komori Pula osnovana Sekcija zaštite na radu

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju


 
1 min
Istra24

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju

Sekcija zaštite na radu okupljat će i povezivati stručnjake zaštite na radu iz tvrtki s područja Istre radi poticanja stručne i poslovne suradnje, međusobnog upoznavanja, promocije zajedničke profesionalne etike, kvalitete, stručnosti i vrijednosti znanja te najbolje prakse.

Na osnivačkom sastanku za predsjednika Sekcije izabran je Mateo Škuflić iz Maistre d.d., a za njegova zamjenika Sebastijan Milotić iz Holcim (Hrvatska) d.o.o. Tajnik Sekcije bit će Damir Sirotić iz HGK – Županijske komore Pula.

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju.

Predsjednik Sekcije Škuflić pozvao je sve zainteresirane osobe i tvrtke koje se bave zaštitom na radu da se svojim prijedlozima i pitanjima aktivno uključe u rad novoosnovane Sekcije te tako doprinesu definiraju budućih aktivnosti. Također, naglasio je potrebu za uspostavom komunikacije i suradnje s nadležnim inspekcijama i ostalim nadležnim institucijama, a sve u cilju unaprjeđenja sigurnosti na radnom mjestu.


FOTO: ZK Pula

Nastavite čitati

Istra
 

NA CESTAMA U ISTRI U jednom danu pet naleta vozila na divljač!

Kako bi se spriječili ovakvi i slični događaji, Policijska uprava istarska upozorava vozače  da obrate pozornost na cestama izvan naselja na neočekivanu pojavu divljači, posebice na dionicama ceste na kojima je vidno postavljena prometna signalizacija koja upozorava vozače na pojavu divljači

Istra
 

HEP TRENIRA STROGOĆU Umirovljeni bračni par ozbiljno narušenog zdravlja na izmaku snaga

Cindy Tousch: Situacija je strašna. Isprva smo koristili agregat, no na duge staze bilo nam je preskupo. Susjed nam je potom posudio struju, jedan produžni kabel. Sada stalno biramo koju ćemo prostoriju grijati, kada ćemo paliti bojler ili veš mašinu. Uredno smo plaćali dok izvođač radova nije prestao dolaziti, a vlasnik nam ne da struju dok mu ne platimo. Damir Tadić: Nisu platili ni trećinu kuće, ako dam suglasnost svoj novac nikada neću vidjeti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.