Politika i društvo

Traže se stručnjaci za suradnju

U Županijskoj gospodarskoj komori Pula osnovana Sekcija zaštite na radu

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju


 
1 min
Istra24

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju

Sekcija zaštite na radu okupljat će i povezivati stručnjake zaštite na radu iz tvrtki s područja Istre radi poticanja stručne i poslovne suradnje, međusobnog upoznavanja, promocije zajedničke profesionalne etike, kvalitete, stručnosti i vrijednosti znanja te najbolje prakse.

Na osnivačkom sastanku za predsjednika Sekcije izabran je Mateo Škuflić iz Maistre d.d., a za njegova zamjenika Sebastijan Milotić iz Holcim (Hrvatska) d.o.o. Tajnik Sekcije bit će Damir Sirotić iz HGK – Županijske komore Pula.

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju.

Predsjednik Sekcije Škuflić pozvao je sve zainteresirane osobe i tvrtke koje se bave zaštitom na radu da se svojim prijedlozima i pitanjima aktivno uključe u rad novoosnovane Sekcije te tako doprinesu definiraju budućih aktivnosti. Također, naglasio je potrebu za uspostavom komunikacije i suradnje s nadležnim inspekcijama i ostalim nadležnim institucijama, a sve u cilju unaprjeđenja sigurnosti na radnom mjestu.


FOTO: ZK Pula

Nastavite čitati

Istra
 

Javni radovi u Puli u pravilu skuplji od plana, a to vrijedi i za rolo garažu

Sutra otkrivamo koliko je zapravo koštala rolo garaža u Puli te pišemo o gospodarenju otpadom: u Ližnjanu napokon kreće projekt izgradnje reciklažnog dvorišta, a u pulskoj industrijskoj zoni još jedno iduće godine * Turistička sezona kreće, turisti i kupači preplavit će pulske obale, ali na potezu od Valovina do Galebovih stijena (Golubovih, ako vam je draže), drugi ljudi brinu o egzistenciji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.