Politika i društvo

U PULSKOJ BOLNICI

Umrle tri COVID-19 pozitivne osobe

U pulskoj se bolnici trenutno na liječenju nalazi 74 pacijenata, od kojih su na Odjelu za infektologiju 64 osobe, na Odjelu za ginekologiju dvije, dok je u respiracijskom centru smješteno osam osoba


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

U pulskoj se bolnici trenutno na liječenju nalazi 74 pacijenata, od kojih su na Odjelu za infektologiju 64 osobe, na Odjelu za ginekologiju dvije, dok je u respiracijskom centru smješteno osam osoba

Tijekom protekla 24 sata (5. siječnja) u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 651 uzoraka briseva na COVID-19 te potvrđeno je 228 novozaraženih osoba s našeg područja.
Izliječeno je 136 osoba.
 
U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 74 pacijenata, od kojih su na Odjelu za infektologiju 64 osobe, na Odjelu za ginekologiju dvije osobe, a u respiracijskom centru osam osoba, doznajemo iz Stožera Istarske županije.

Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminule su tri COVID-19 pozitivne osobe u to 1936., 1937. i 1949. godišta, sve s pridruženim kroničnim bolestima.


Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.