Politika i društvo

NAPETO MEĐU MOSTOVCIMA

(VIDEO) Drama na osnivačkoj Skupštini Mosta u Pazinu! Božo Petrov daje izjavu u 15 sati


 
1 min
Zoran Angeleski

Na današnjoj osnivačkoj skupštini istarske podružnice Mosta, jedan od čelnika Mosta Božo Petrov zabranio je ulaz Katarini Jukić koja je u Istri dosad uvijek istupala u ime te stranke. Uz nju, ulaz je zabranjen i Darku Mickovu iz Pule i Tomislavu Jedrejčiću. Za portal Istra24 Mickov je obrazložio zašto su došli u Pazin i zbog čega smatraju nelegitimnim osnivanje istarske podružnice, ali i zašto osnivanje podružnice smatraju sramotnim i nedemokratskim. Čelnik Mosta Božo Petrov za Istra24 rekao je da će događaje u Pazinu komentirati u izjavi u 15 sati, a uz njega u Pazinu je i saborski zastupnik Marin Miletić.

Iako su dijelom sami inicirali medijski istup pojavivši se u Pazinu na osnivačkoj skupštini, Katarina Jukić i neki njeni kolege neposredno prije objave ovog teksta, svoje su izjave željeli povući.


Nastavite čitati

Istra
 

(NE)PRAVDA PO SUDU U POREČU Umirovljeniku oduzeta nekretnina iako je dug bio preplaćen

Prema pisanju Nacionala, porečka sutkinja Vlatka Markuš, već ranije prijavljivana zbog sumnje na korupciju i organizirani kriminal, donijela je rješenje o ovrsi bez ikakve provjere ne bi li skupocjena nekretnina za tek djelić stvarne vrijednosti završila u rukama Aktiva Kapitala, koji je u vlasništvu Ronalda Šurana, poznatog ulagača u nekretnine koje se prodaju na sudu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.