Politika i društvo

Veseli predsjednik

(VIDEO) Milanović pjevao i plesao u konobi u Glavicama: "Večeras je naša fešta..."

Predsjednik je privatno otišao na proslavu 50. rođendana svog rođaka Ante Milanovića


 
1 min
Istra24

Predsjednik je privatno otišao na proslavu 50. rođendana svog rođaka Ante Milanovića

Predsjednik Zoran Milanović 12. veljače boravio je u svom zavičaju, u mjestu Glavice nadomak Sinja. Tamo je privatno otišao na proslavu 50. rođendana svog rođaka Ante Milanovića, poznatog i kao Brko.Šira Milanovićeva obitelj tako je u autentičnoj atmosferi konobe u Dalmatinskoj zagori proslavila rođendan uz obilje hrane, pića i uz stihove: "Večeras je naša fešta, večeras se vino pije...", piše Večernji.

Tamo je privatno otišao na proslavu 50. rođendana svog rođaka Ante Milanovića, poznatog i kao Brko. Šira Milanovićeva obitelj tako je u autentičnoj atmosferi konobe u Dalmatinskoj zagori proslavila rođendan uz obilje hrane, pića i uz stihove: "Večeras je naša fešta, večeras se vino pije..."

Video pogledajte na Večernjem.hrPosebno je zanimljivo vidjeti predsjednika Republike kako uživa u atmosferi i pjeva iz sveg glasa. Sudionici rođendana za Večernji list kažu kako su sretni što Milanović svako toliko dolazi u svoj zavičaj na kojeg je jako ponosan. "Voli on Glavice, baš smo lijepo feštali. Po starinski, uz vino i hranu i vatru. To je najzdravije. Dođe nam Milanović često. Svi su njegovi odavde, on ima naše gene iako je odrastao na zagrebačkom asfaltu", kaže nam sudionik rođendana u Glavicama na kojem je bio i predsjednik, a piše Večernji.


Nastavite čitati

BRODAR POVEZAN S MAFIJOM: Zaplijenjen trajekt koji je uskoro trebao zaploviti jadranskom obalom!

Tijekom 2021., kompanija je bila pod istragom zbog optužbi za povezanost s mafijom. Naime, talijanska policija tvrdila je da je zloglasna sicilijanska obitelj preuzela kontrolu nad upravom i iskoristila svoj položaj za ugovaranje ključnih usluga na trajektima, uključujući unosne usluge cateringa, čišćenja i rezervacije karata, koje su obavljale tvrtke pod kontrolom mafijaške obitelji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.