Politika i društvo

Izvidi u tijeku

Zoričić potvrdio da policija istražuje ugovore s tvrtkom Coin: "Tražili su preslike dokumentacija s Gradom, poduzećima i ustanovama"

Upitan zašto je Grad Pula ipak obnovio ugovore s firmom "Coin", a nakon što ih je nova vlast kritizirala, Zoričić govori da su "postavili nove kriterije za Coin, i novi ugovor"


 
1 min
Chiara Bilić ⒸFOTO: Manuel Angelini

Upitan zašto je Grad Pula ipak obnovio ugovore s firmom "Coin", a nakon što ih je nova vlast kritizirala, Zoričić govori da su "postavili nove kriterije za Coin, i novi ugovor"

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić potvrdio je da ga je policija obavijestila o izvidima koje vrši nad ugovorima koja su pulska gradska poduzeća potpisivala s firmom "Coin", a o čemu je Istra24 već pisala.

Kaže da je policija tražila dostavu preslike dokumentacije koje ta tvrtka, osim s komunalnim poduzećima, ima i s gradskim ustanovama i Gradom.

Zoričić veli da nije obaviješten da policija istražuje i ugovore s tvrtkom "Ivula" Darija Mezulića.

Upitan zašto je Grad Pula ipak obnovio ugovore s firmom "Coin", a nakon što ih je nova vlast kritizirala, Zoričić govori da su "postavili nove kriterije za Coin, i novi ugovor".

Gradonačelnik je napomenuo da Grad nema ugovor s "Ivulom", a neka trgovačka društva imaju.

Iz policije su tek poručili da su izvidi tajni te da trenutno ne mogu ništa potvrditi.


Nastavite čitati

Istra
 

Ana Peruško Lampić, predsjednica istarske podružnice Hrvatske udruge dadilja: "Mi nismo luksuz već potreba. Pula je jedini grad u Istri koji nas ne sufinancira"

Mi smo, u svakom pogledu fleksibilniji, možemo nuditi i posebne vrste prehrane, sami kuhati djeci, a osim osmosatnog čuvanja nuditi i ostale usluge kao svaka dadilja, primjerice pratnju u popodnevnim satima na treninge, navodi Peruško Lampić. Druga velika prednost manjih skupina je što su ovdje djeca manje bolesna *  Još 2019. godine krenula je borba obrta za gradske subvencije, no rezultata za sada i dalje nema

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.