Politika i društvo

RUŽE ZA RADNICE

Župan Miletić povodom obilježavanja 8. marta posjetio djelatnice Tekop Nove u Puli

U kratkom obraćanju župan Miletić zaželio radnicama sretan Dan žena, te im uručio ruže


 
1 min
Istra24
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

U kratkom obraćanju župan Miletić zaželio radnicama sretan Dan žena, te im uručio ruže

Istarski župan Boris Miletić danas je posjetio Zaštitnu radionicu Tekop Nova gdje se susreo s ravnateljicom ustanove Mihaelom Zubić i radnicama. U kratkom obraćanju župan Miletić tom im je prigodom zaželio sretan Dan žena, te im je uručio ruže.

Zaštitnu radionicu Tekop Nova, ustanovu za zapošljavanje osoba s invaliditetom, osnovali su 15. srpnja 2003. godine Istarska županija, Grad Pula i Savez samostalnih sindikata Hrvatske. Trenutno je u ustanovi zaposleno 34 djelatnika, od čega 18 zaposlenih ima status osobe s invaliditetom. Osnovna djelatnost je proizvodnja radne i zaštitne odjeće.


Nastavite čitati

Pula
 

MOST O REFERENDUMU ZA LUNGOMARE Pozivamo sve građane Pule na izlazak i odlučivanje o budućnosti svojeg grada bez obzira bili za ili protiv postojećeg GUP-a

Nitko nema ništa protiv investicija, nitko nema ništa protiv investitora koji želi graditi hotel. Sve dok je ta investicija čista, sukladna zakonima te u interesu Grada Pule i njegovih građana. Investicije su poželjne, one su lokomotiva razvoja Grada, ali samo onda kada tom istom Gradu doprinesu više nego što uzmu, samo onda kada su obje strane zadovoljne suradnjom, uostalom to i je glavni motiv razmjene, odnosno trgovine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.