Politika i društvo

RUŽE ZA RADNICE

Župan Miletić povodom obilježavanja 8. marta posjetio djelatnice Tekop Nove u Puli

U kratkom obraćanju župan Miletić zaželio radnicama sretan Dan žena, te im uručio ruže


 
1 min
Istra24
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

U kratkom obraćanju župan Miletić zaželio radnicama sretan Dan žena, te im uručio ruže

Istarski župan Boris Miletić danas je posjetio Zaštitnu radionicu Tekop Nova gdje se susreo s ravnateljicom ustanove Mihaelom Zubić i radnicama. U kratkom obraćanju župan Miletić tom im je prigodom zaželio sretan Dan žena, te im je uručio ruže.

Zaštitnu radionicu Tekop Nova, ustanovu za zapošljavanje osoba s invaliditetom, osnovali su 15. srpnja 2003. godine Istarska županija, Grad Pula i Savez samostalnih sindikata Hrvatske. Trenutno je u ustanovi zaposleno 34 djelatnika, od čega 18 zaposlenih ima status osobe s invaliditetom. Osnovna djelatnost je proizvodnja radne i zaštitne odjeće.


Nastavite čitati

Pula
 

Predavanje za umirovljenike "Zaštita od internetskih prijevara" i kampanja "Web heroj"

U ponedjeljak, 26. veljače policijski službenici održat će predavanje na temu Zaštita od internetskih prijevara i predstaviti projekt MUP-a Jačanje kapaciteta policije za suzbijanje kibernetičkog kriminaliteta, u sklopu kojeg se provodi i preventivna kampanja Web heroj pod sloganom „Ulovi lika s weba koji tvoje eure vreba", a čiji je cilj osvijestiti i educirati građane o opasnostima te važnosti i mjerama prevencije i zaštite u virtualnom svijetu kako ne bi postali žrtve tih kaznenih djela

Pula
 

PREMANTURSKA CESTA Vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice

Žena je parkirala vozilo slovenske registracijske oznake na nizbrdici, a nakon što je izašla iz vozila, automobil se pokrenuo i krenuo prema nazad. Ne bi li ga zaustavila, žena je pokušala ući u vozilo, ali je izgubila ravnotežu i pala, nakon čega je automobil prešao preko nje

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.