Sport i rekreacija

na sljemenu održana skijaška utrka MUP-a

Aniti Prgomet Buić iz PU istarske pehar i medalja

Kao jedina natjecateljica na ovogodišnjoj skijaškoj utrci svoju vještinu pokazala je Anita Prgomet Buić iz PU istarske koja je postigla vrijeme 1:15,45 kojoj je također uručen pehar i medalja za osvojeno prvo mjesto


 
1 min
Borka Petrović

Kao jedina natjecateljica na ovogodišnjoj skijaškoj utrci svoju vještinu pokazala je Anita Prgomet Buić iz PU istarske koja je postigla vrijeme 1:15,45 kojoj je također uručen pehar i medalja za osvojeno prvo mjesto

Na zagrebačkom Sljemenu jučer 23. veljače održana je sad već tradicionalna 9. skijaška utrka Ministarstva unutarnjih poslova.

Na utrci koju je organizirala Policijska akademija u suradnji sa Zagrebačkim skijaškim savezom sudjelovalo je 32 natjecatelja, a zbog epidemiološke situacije ove godine na sljemenskom Crvenom spustu nije bilo natjecatelja iz drugih zemalja već su natjecatelji redom djelatnici MUP-a.

Natjecatelji i natjecateljice odvozili su po dvije vožnje veleslaloma, a u drugi krug od ukupno 32 natjecatelja ušlo je njih 27. Prva trojica iz prve vožnje potvrdili su svoj plasman i drugom vožnjom i tako zasluženo izborili svoje mjesto na postolju. Pehare i medalje uručili su im pomoćnik glavnog ravnatelja policije Ivan Merćep i načelnica Policijske akademije Davorka Martinjak.

Prva tri mjesta u muškoj konkurenciji zauzeli su:

  1. Dominik Ravančić iz PU krapinsko-zagorske s vremenom 50:59
  2. Zoran Šarić iz PU dubrovačko-neretvanske s vremenom 52:66
  3. Ivica Biletić s Policijske akademije, Visoke policijske škole sa vremenom 53:07.

Kao jedina natjecateljica na ovogodišnjoj skijaškoj utrci svoju vještinu pokazala je Anita Prgomet Buić iz PU istarske koja je postigla vrijeme 1:15,45 kojoj je također uručen pehar i medalja za osvojeno prvo mjesto.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.