Sport i rekreacija

na sljemenu održana skijaška utrka MUP-a

Aniti Prgomet Buić iz PU istarske pehar i medalja

Kao jedina natjecateljica na ovogodišnjoj skijaškoj utrci svoju vještinu pokazala je Anita Prgomet Buić iz PU istarske koja je postigla vrijeme 1:15,45 kojoj je također uručen pehar i medalja za osvojeno prvo mjesto


 
1 min
Borka Petrović

Kao jedina natjecateljica na ovogodišnjoj skijaškoj utrci svoju vještinu pokazala je Anita Prgomet Buić iz PU istarske koja je postigla vrijeme 1:15,45 kojoj je također uručen pehar i medalja za osvojeno prvo mjesto

Na zagrebačkom Sljemenu jučer 23. veljače održana je sad već tradicionalna 9. skijaška utrka Ministarstva unutarnjih poslova.

Na utrci koju je organizirala Policijska akademija u suradnji sa Zagrebačkim skijaškim savezom sudjelovalo je 32 natjecatelja, a zbog epidemiološke situacije ove godine na sljemenskom Crvenom spustu nije bilo natjecatelja iz drugih zemalja već su natjecatelji redom djelatnici MUP-a.

Natjecatelji i natjecateljice odvozili su po dvije vožnje veleslaloma, a u drugi krug od ukupno 32 natjecatelja ušlo je njih 27. Prva trojica iz prve vožnje potvrdili su svoj plasman i drugom vožnjom i tako zasluženo izborili svoje mjesto na postolju. Pehare i medalje uručili su im pomoćnik glavnog ravnatelja policije Ivan Merćep i načelnica Policijske akademije Davorka Martinjak.

Prva tri mjesta u muškoj konkurenciji zauzeli su:

  1. Dominik Ravančić iz PU krapinsko-zagorske s vremenom 50:59
  2. Zoran Šarić iz PU dubrovačko-neretvanske s vremenom 52:66
  3. Ivica Biletić s Policijske akademije, Visoke policijske škole sa vremenom 53:07.

Kao jedina natjecateljica na ovogodišnjoj skijaškoj utrci svoju vještinu pokazala je Anita Prgomet Buić iz PU istarske koja je postigla vrijeme 1:15,45 kojoj je također uručen pehar i medalja za osvojeno prvo mjesto.


Nastavite čitati

Istra
 

Kako je labinski gradonačelnik potkupio Papu?

Palača Scampicchio trenutno je u vlasništvu Grada Labina i u njoj se nalazi nekoliko gradskih stanova i dječji vrtić, tako da privilegiju "bliskosti" s Bogom mogu koristiti jedino djeca. Ako se jednog dana nađe u prodaji, zasigurno će mnogi nekretninolovci i bogataši željni statusnih simbola pohrliti u kupnju.

Završena nogometna utakmica 11. kola SuperSport HNL-a između HNK Rijeka i HNK Hajduk

Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je pet osoba od kojih dva pripadnika domaće navijačke skupine (jedan zbog posjedovanja pirotehničkih sredstava, odnosno pokušaja unošenja na stadion, jedan zbog raspisane potrage na okolnosti provođenja kriminalističkog istraživanja vezano uz prekršaj iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima) te tri pripadnika gostujuće navijačke skupine (jedan zbog alkoholiziranosti, jedan zbog vrijeđanja službene osobe i jedan zbog posjedovanja pirotehničkih sredstava)

Istra
 

PODRŠKA UKRAJINI Udruga ‘Istra Pomaže’ primila donaciju Infobipa od 200 tisuća kuna

Volonteri Udruge Istra Pomaže već više od pola godine naporno rade na pružanju podrške Ukrajini. Iz Udruge ističu kako im je donacija dala veliki vjetar u leđa i ohrabrila ih na nastavak pružanja pomoći ljudima pogođenima ratnim sukobom * Ovom donacijom nastavljamo plan pružanja pomoći onima koji su u ovim trenucima u najtežoj situaciji. Gledajući ratne užase koji se događaju u Ukrajini, osjetili smo odgovornost uključiti se i dati svoj doprinos u pružanju pomoći Ukrajini, istaknula je Martina Rizman Matić, direktorica globalnih internih komunikacija u Infobipu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.