Sport i rekreacija

TU SU JOŠ I DVA SREBRA

Croatia kup u jahanju: Konjički klub Istra iz Manjadvorci osvojio dva pojedinačna i ekipno zlato

Na stazi od 87 kilometra, u juniorskoj konkurenciji prvo mjesto je osvojila Noemi Vojnić na grlu April, a u seniorskoj Erin Špada na grlu Savana


 
1 min
Istra24
foto: KK BARBAN

Na stazi od 87 kilometra, u juniorskoj konkurenciji prvo mjesto je osvojila Noemi Vojnić na grlu April, a u seniorskoj Erin Špada na grlu Savana

Minule subote u Gradecu je održano četvrto kolo Croatia Cupa u daljinskom jahanju. Na ovoj veoma zahtjevnoj stazi, pod visokim temperaturama, Konjički klub Istra iz Manjadvorci postigao je sjajne rezultate, čime su konji i jahači pokazali svoju spremnost za međunarodnu scenu koja ih očekuje na jesen.

KK Istra je predstavljalo šest jahaćih parova na stazama duljine 87km i 68km. U juniorskoj konkurenciji na 68km startali su Maro Pandurić na grlu Bahram, a četvrto mjesto je osvojila Tara Morić na grlu Sultan. 

Na stazi duljine 87 km cure su briljirale zauzevši prva i druga mjesta. U juniorskoj konkurenciji drugo mjesto zauzela je Nicol Šverko na grlu Himalaja, a prvo mjesto  Noemi Vojnić na grlu April. U seniorskoj konkurenciji drugo mjesto zauzela je Barbara Šošić na grlu Montana, a prvo mjesto Erin Špada na grlu Savana.Zajedničkim postignućem cure su dospjele i do ekipnog zlata.Sada slijedi kratak odmor i pripreme za Svjetsko, Državno i Balkansko prvenstvo.


Nastavite čitati

Danas počinje INmusic festival

Festival će treći dan zaključiti The Smashing Pumpkins, jedan od ključnih glazbenih sastava koji su obilježili zvuk grungea i devedesetih, s karizmatičnim frontmanom Billyjem Corganom

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.