Sport i rekreacija

REAKCIJA NA MEDIJSKE NAPISE O PRODAJI "ISTRE"

Predsjednik Uprave Devidé Vincenti opovrgnuo Šolakovu kupnju kluba: "NK Istra 1961 nije na prodaju!"

Predsjednik Upravnog odbora kluba Branko Devidé Vincenti demantirao je navode o prodaji kluba


 
1 min
Chiara Bilić
Branko Devide Vincenti Foto HNL

Predsjednik Upravnog odbora kluba Branko Devidé Vincenti demantirao je navode o prodaji kluba

Nakon što su jutros Sportske novosti objavile informaciju da će srpski milijarder i medijski mogul Dragan Šolak kupiti NK Istru 1961, predsjednik Upravnog odbora tog kluba Branko Devidé Vincenti demantirao je te navode te za Istru24 kazao: „Klub nije na prodaju!“.

Naveo je da klub od Dragana Šolaka nije primio nikakvu neslužbenu, niti službenu namjeru o kupnji.

Foto NK Istra 1961

Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.