Sport i rekreacija

pulski borac niže svjetske medalje

FENOMENALAN USPJEH Puljanin Mateo Matteoni osvojio prvo europsko zlato u Jiu jitsu

"Prvo ikada osvojeno europsko zlato za Hrvatsku stiže u Istru, Pulu i njegov klub JJK Lotus. Kao jedini teškaš svoje dobi u reprezentaciji Matteoni je imao četiri borbe i četiri pobjede" rekli su iz pulskog kluba


 
1 min
Istra24
JJK Lotus Pula

"Prvo ikada osvojeno europsko zlato za Hrvatsku stiže u Istru, Pulu i njegov klub JJK Lotus. Kao jedini teškaš svoje dobi u reprezentaciji Matteoni je imao četiri borbe i četiri pobjede" rekli su iz pulskog kluba

Na European Championship Jiu jitsu U16 U18 U21 in fighting, duo, show and Jiu-jitsu u Verquinu, Puljanin Mateo Matteoni, član Hrvatske Jiu-jitsu reprezentacije, postao je prvak Europe u Jiu jitsi u kategoriji U18 +81kg te tako potvrdio da se rad i upornost isplate, javljaju iz pulskog JJK Lotus.

- Prvo ikada osvojeno europsko zlato u Hrvatskoj stiže u Istru, Pulu i njegov klub JJK Lotus. Kao jedini teškaš u reprezentaciji Matteoni je imao četiri borbe i četiri pobjede, rekli je otac i trener Aleksandar Matteoni.

Mateo je imao zahtjevne protivnike iz Grčke, Rumunjske i Francuske te se neporažen popeo na postolje u francuskom gradu Verquinu. Uz podršku članova kluba i prijatelja najveću podršku u Francuskoj su mu pružili ponosni treneri Aleksandar Matteoni i Goran Vorkapić. Na natjecanje se prijavilo 870 natjecatelja iz 18 zemalja Europe.

Prvog dana Prvenstva brončane medalje su osvojili i Rubi Bosnić ( U18 - 63kg), Jakov Matišić ( U18 - 73kg) i Teo Vuletić ( U18 - 81kg) također članovi reprezentacije.

Podsjetimo kako je Matteoni ostvario još jedan nevjerojatan uspjeh osvojivši srebro na Europskom IBJJF Jiu-Jitsu prvenstvu 2023. održanom u Parizu krajem siječnja.


Nastavite čitati

Pula
 

MALA EKIPA ZA VELIKE STVARI: Pulska tvrtka zaslužna za prisutnost Jaguara i Land Rovera na domaćem tržištu. Ali i za ulazak kovanice s motivom Huma u Guinnessovu knjigu rekorda!

"Možda jesmo malo atipični za jednu marketinšku agenciju. Naime, ako proizvodi neke tvrtke naprosto nemaju plasman na društvenim mrežama, mi im nećemo kreirati Facebook samo zato što ga svi imaju, jer će u jednom trenutku oni jednostavno ostati bez sadržaja. Njihovu ćemo priču stoga graditi drugačije, i svejedno će doći do rezultata. I tako smo sretni mi, sretni klijenti i sretni njihovi klijenti. A klijenti nam u pravilu odu jedino ako su narasli do te razine da ih je netko drugi kupio, no i tada nam je jasno da smo i mi tome doprinijeli" govore nam u ovoj maloj pulskoj tvrtki koja postiže globalno značajne rezultate

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.