Sport i rekreacija

pula trči - provjerite rezultate

(FOTO) VIŠE OD 1.500 TRKAČA NA PULSKOM MARATONU Trčanje kroz rimsku povijest i moderne svjetlosne instalacije

Bilo je tu profesionalnih trkača, ali i mnogih koji su došli okušati svoje granice, mladih, starih, osoba u invalidskim kolicima.... ma svih.... Pula je sinoć trčala!


 
1 min
Borka Petrović

Bilo je tu profesionalnih trkača, ali i mnogih koji su došli okušati svoje granice, mladih, starih, osoba u invalidskim kolicima.... ma svih.... Pula je sinoć trčala!

Više od 1.500 trkača i trkačica odmjerilo je sinoć svoje trkačke snage na Pula Marathonu. Trčale su se tri utrke: na pet, deset (popularna noćna pulska Xica) i 21 kilometar.

Bilo je tu profesionalnih trkača, ali i mnogih koji su došli okušati svoje granice, mladih, starih, osoba u invalidskim kolicima .... ma svih....

Pula je sinoć trčala!

Utrku je obogatio i Visualia festival, pa je samo gledanje utrke koja se trči starim gradom, među svjetlosnim instalacijama, bilo posebno atraktivno.

Cilj je, kao i inače, bio u Areni gdje se za sve trkače kasnije održao koncert Psihomodo popa.

Peti po redu pulski maraton organiziraju Turistička zajednica Grada Pule u suradnji s AK Maraton 2000 i ISTRun-om, a utrka se održava uz pokroviteljstvo Grada Pule te partnera utrke Arena Hospitality Group.

Rezultate utrke i svoje vrijeme možete provjeriti OVDJE


Nastavite čitati

Pula
 

(FOTO) U SRIJEDU SE OTVARA CENTAR KLIK Završena je izgradnja novog praktikuma pulske Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu

Pulski je KLIK jedan od ukupno šest ovakvih centara izvrsnosti u Hrvatskoj, a njegova uspostava tekla je u dva odvojena projekta. Dok se prvi, koji je uključivao izgradnju, dijelom financirao iz EU fondova, nešto ispod četiri milijuna eura pokrila je Istarska županija. Drugi pak dio obuhvaća stručna usavršavanja nastavnika i provedbu visoko kvalitetne nastave u partnerstvu s javnim i privatnim sektorom, a njegova vrijednost od 5,9 milijuna eura u potpunosti se financira iz Europskog socijalnog fonda

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.