Sport i rekreacija

NASTUPILO 498 NATJECATELJA

FOTOGALERIJA Uspješan nastup hrvatskih reprezentativaca na Europskom Prvenstvu u ITF Taekwon-Dou u Poreču

Prava sportska atmosfera u dvorani Žatika bila je dodatna motivacija za sve natjecatelje koji su svoje vještine odmjeravali u nekoliko disciplina, borbe, obavezni sastavi – forme, samoobrana, test snage i specijalne tehnike


 
1 min
Istra24
Fotografije Benjamin i Emanuel Pastuović

Prava sportska atmosfera u dvorani Žatika bila je dodatna motivacija za sve natjecatelje koji su svoje vještine odmjeravali u nekoliko disciplina, borbe, obavezni sastavi – forme, samoobrana, test snage i specijalne tehnike

Hrvatski Tradicionalni ITF Taekwon-Do savez (HTITS) u proteklih je pet dana bio domaćin i organizator Europskog ITF Taekwon-Do prvenstva na kojem je nastupilo 498 natjecatelja iz 27 država.

Ovaj veliki sportski događaj odskočna je daska za razvoj tradicionalnog ITF Taekwon-Do sporta u Hrvatskoj.

Potporu natjecanju dali su Grad Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča  i TZ Grada Poreča, a samu ceremoniju otvaranja uveličao je i izaslanik Ureda Predsjednik Republike Željko Jovanović.

Prava sportska atmosfera u dvorani Žatika bila je dodatna motivacija za sve natjecatelje koji su svoje vještine odmjeravali u nekoliko disciplina, borbe, obavezni sastavi – forme, samoobrana, test snage i specijalne tehnike.

Predstavnici Hrvatske pod vodstvom izbornika Branka Fibingera i Edija Viškovića ostvarili su slijedeće rezultate:

ZLATNA MEDALJA

Beata Ivas 1(1-13) -40 kg

SREBRNA MEDALJA

Noa Šveger (11-13) -40kg

Zoa Vivoda (14-15) -55kg

BRONČANA MEDALAJA

Anai Ražnjević (14-15g) -65kg

Dino Ivas (14-15g) +70kg

Ana Jović (14-15g) -55kg

Filip Migles (11-13g) -45kg

Marko Džin (18-39g) -85kg

Sara Pešut (18-39g) -57kg

Martina Grabar (16-17g) -64kg

Ivano Čelić (14-15g) +70kg


Nastavite čitati

Istra
 

TEMPLARI U ISTRI: Realizirana 3D rekonstrukcija njihovog sjedišta na Božjem polju kod Vižinade

Glavno sjedište templara u Istri nalazilo u blizini crkve sv. Marije u Vižinadi * Templari su na Božjem polju djelovali od 12. do 14. stoljeća, a 1536. samostan i crkvu naslijedili su franjevci trećo-redci, glagoljaši, koji su ondje ostali sve do 1806 * Za vrijeme boravka templara na Božjem polju, bio je organiziran prijem hodočasnika za Svetu Zemlju * Autor 3D rekonstrukcije je 3D modelator je Stipan Ujdur iz Opuzena

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.