Sport i rekreacija

NASTUPILO 498 NATJECATELJA

FOTOGALERIJA Uspješan nastup hrvatskih reprezentativaca na Europskom Prvenstvu u ITF Taekwon-Dou u Poreču

Prava sportska atmosfera u dvorani Žatika bila je dodatna motivacija za sve natjecatelje koji su svoje vještine odmjeravali u nekoliko disciplina, borbe, obavezni sastavi – forme, samoobrana, test snage i specijalne tehnike


 
1 min
Istra24
Fotografije Benjamin i Emanuel Pastuović

Prava sportska atmosfera u dvorani Žatika bila je dodatna motivacija za sve natjecatelje koji su svoje vještine odmjeravali u nekoliko disciplina, borbe, obavezni sastavi – forme, samoobrana, test snage i specijalne tehnike

Hrvatski Tradicionalni ITF Taekwon-Do savez (HTITS) u proteklih je pet dana bio domaćin i organizator Europskog ITF Taekwon-Do prvenstva na kojem je nastupilo 498 natjecatelja iz 27 država.

Ovaj veliki sportski događaj odskočna je daska za razvoj tradicionalnog ITF Taekwon-Do sporta u Hrvatskoj.

Potporu natjecanju dali su Grad Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča  i TZ Grada Poreča, a samu ceremoniju otvaranja uveličao je i izaslanik Ureda Predsjednik Republike Željko Jovanović.

Prava sportska atmosfera u dvorani Žatika bila je dodatna motivacija za sve natjecatelje koji su svoje vještine odmjeravali u nekoliko disciplina, borbe, obavezni sastavi – forme, samoobrana, test snage i specijalne tehnike.

Predstavnici Hrvatske pod vodstvom izbornika Branka Fibingera i Edija Viškovića ostvarili su slijedeće rezultate:

ZLATNA MEDALJA

Beata Ivas 1(1-13) -40 kg

SREBRNA MEDALJA

Noa Šveger (11-13) -40kg

Zoa Vivoda (14-15) -55kg

BRONČANA MEDALAJA

Anai Ražnjević (14-15g) -65kg

Dino Ivas (14-15g) +70kg

Ana Jović (14-15g) -55kg

Filip Migles (11-13g) -45kg

Marko Džin (18-39g) -85kg

Sara Pešut (18-39g) -57kg

Martina Grabar (16-17g) -64kg

Ivano Čelić (14-15g) +70kg


Nastavite čitati

Istra
 

Istarski ribari i dalje na kruhu sa sedam kora

Prošlo je gotovo godinu dana od otvaranja nove županijske ustanove pod nazivom Centar za razvoj ribarstva i akvakulture koja bi trebala biti logistička potpora ribarima te "komunikacijski kanal" između institucija i ribara. No, zapelo je * Imamo priču stanara iz Mohorovičićeve ulice u Puli koji se "guše" u parkiranim automobilima * Objavljujemo detalje revidiranog pulskog Programa građenja komunalne infrastrukture 

Istra
 

ISPRIKA NASTAVNIKU SKERTU I ČITATELJIMA Maturanti su mu oblijepili auto želeći ga simpatično iznenaditi

Nastavnik i razrednik kuhara maturanata Matej Skert: "Ispalo je simpatično. Dva moja učenika rekla su da idu po svoj završni rad iz kuharstva do printaone. To je bila krinka meni za iznenađenje. Nakon 15-ak minuta izašao sam van, pogledam, auto sav oblijepljen. Nasmijali smo se, našalili i fotografirali. Oblijepljen automobil bio je dva-tri sata atrakcija za  sve prolaznike"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.