Sport i rekreacija

cilj je bio na bunarini

Ivana Grgurević i Edi Pašić pobjednici pulskog kola Istarske zimske lige u trčanju

Zbog kompleksne epidemiološke situacije organizatori su odlučili da kolo ide bez dječjih utrka. Trčalo se na stazi dugačkoj 6.000 metara, s oko 60 visinske razlike, po asfaltu i betonu


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Zbog kompleksne epidemiološke situacije organizatori su odlučili da kolo ide bez dječjih utrka. Trčalo se na stazi dugačkoj 6.000 metara, s oko 60 visinske razlike, po asfaltu i betonu

Danas je u Puli, na predjelu Verudele i Bunarine, gdje je bio i cilj utrke, održana utrka Istarske zimske lige u trčanju. Peto kolo lige, od ove godine po prvi puta potpisuju ekipa iz DSR Run&Fun.

Zbog kompleksne epidemiološke situacije organizatori su odlučili da kolo ide bez dječjih utrka. Trčalo se na stazi dugačkoj 6.000 metara, s oko 60 visinske razlike, po asfaltu i betonu.

Donosimo vam imena današnjih pobjednika i u kojem su vremenu istrčali stazu:

Žene:

1. Ivana Grgurević - 25:012.

2. Lucija Šćur - 26:153.

3. Pavlina Grgurević - 26:20

Muškarci:

1. Edi Pašić - 20:06 (SRK Running Fox)

2. Luka Paliska - 20:23 (TK Pula)

3. Marko Horvat - 21:53 (TK Tar-Vabriga)


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Pula
 

TAKO JE IZGLEDALA SACCORGIANA 1926.: Slika "Zlatnih" prije 100 godina pripada Silviji Salamon koja je radila na Oscarom nagrađenom filmu "Mediterraneo"

Vlasnica djela, isprva, po vlastitom priznanju, nije znala navesti ime autora slike. Potom je poznati galerist iz Vodnjana Germano Fioranti pretpostavio da bi to mogao biti Romeo Marsi, umjetnik rođen u Puli 1909. godine, a poginuo u Trstu, tijekom bombardiranja, 1944. godine * Priča obitelji Salamon vrlo je zanimljiva. Počinje u Puli, a preko Skitače, Šumbera, Gračišća, Segeta, Trsta, Lomabardije i Ligurije vodi nas sve do Pariza

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.