Sport i rekreacija

cilj je bio na bunarini

Ivana Grgurević i Edi Pašić pobjednici pulskog kola Istarske zimske lige u trčanju

Zbog kompleksne epidemiološke situacije organizatori su odlučili da kolo ide bez dječjih utrka. Trčalo se na stazi dugačkoj 6.000 metara, s oko 60 visinske razlike, po asfaltu i betonu


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Zbog kompleksne epidemiološke situacije organizatori su odlučili da kolo ide bez dječjih utrka. Trčalo se na stazi dugačkoj 6.000 metara, s oko 60 visinske razlike, po asfaltu i betonu

Danas je u Puli, na predjelu Verudele i Bunarine, gdje je bio i cilj utrke, održana utrka Istarske zimske lige u trčanju. Peto kolo lige, od ove godine po prvi puta potpisuju ekipa iz DSR Run&Fun.

Zbog kompleksne epidemiološke situacije organizatori su odlučili da kolo ide bez dječjih utrka. Trčalo se na stazi dugačkoj 6.000 metara, s oko 60 visinske razlike, po asfaltu i betonu.

Donosimo vam imena današnjih pobjednika i u kojem su vremenu istrčali stazu:

Žene:

1. Ivana Grgurević - 25:012.

2. Lucija Šćur - 26:153.

3. Pavlina Grgurević - 26:20

Muškarci:

1. Edi Pašić - 20:06 (SRK Running Fox)

2. Luka Paliska - 20:23 (TK Pula)

3. Marko Horvat - 21:53 (TK Tar-Vabriga)


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Pula
 

Predavanje Gorana Blaževića: Ekspedicija na devi kroz pustinju Rub al Khali

Druga knjiga Gorana Blaževića „Karavana“ donosi priču o nesvakidašnjem iskustvu prelaska jedne od najvećih svjetskih pustinja, Rub al Khali u Saudijskoj Arabiji. Nakon „Svilima“, knjige o njegovom 3300 km dugom pješačenju od Jordana do Hrvatske, Blažević je ovoga puta 650 km pijeska prešao – na leđima jedne deve.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.