Sport i rekreacija

U gradiću Buch kraj Ulma bili su prvi i treći

Jahači Konjičkog kluba Istra na postolju turnira u Njemačkoj

Na utakmici dugoj 160 km Stefano Osip je osvojio prvo a Barbara Šošić treće mjesto


 
1 min
Istra24
foto: Konjički klub Istra

Na utakmici dugoj 160 km Stefano Osip je osvojio prvo a Barbara Šošić treće mjesto

Ovog vikenda održalo se međunarodno natjecanje u jahanju Endurance Bavaria Festival u gradiću Buch kraj Ulma.

Konjički klub Istra nastupio je s dva jahača para na utakmici CEI3* dugoj 160km te ponovo ostvario izvanredne rezultate. 

Utrka je imala šest etapa, u zadnjoj etapi naši jahači imali su prosječnu brzinu 19,5km/h, te su stazu prešli u 9:35min.U konkurenciji od 11 jahaćih parova iz 6 zemalja Barbara Šošić i Qadir osvojili su 3.mjesto.

Ovom utakmicom ostvarili su zadnji kvalifikacijski uvjet za Europsko prvenstvo u Ermelu (Nizozemska) koje ih očekuje u rujnu.

Stefano Osip i Shagya Hajnal prvi puta su se okušali na stazi duljine 160km te su osvojili 1. mjesto.Ovime su pokazali kako se njihova dugogodišnja karijera pobjeda nastavlja i kako su i više nego spremni za Balkansko prvenstvo koje ih očekuje u listopadu u Bugarskoj!

Konjički klub Istra nastupio je u mnogo zemalja no nikada do sada u Njemačkoj.


Nastavite čitati

Svijet
 

Gorski Karabah napustilo oko 85.000 Armenaca

Vladina glasnogovornica Nazeli Baghdasarjan rekla je u petak u glavnom gradu Armenije Erevanu da se radi o ljudima koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove. Prema službenim, ali neprovjerenim informacijama, u Gorskom Karabahu je prije živjelo 120.000 karabaških Armenaca

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.