Sport i rekreacija

NAJAVLJEN 6. GLADIJATOR FIGHT NIGHT

MMA se vraća u Pulu - deset borbi u subotu u Domu sportova Mate Parlov

U subotu se u Puli održava 6. Gladijator Fight Night koji će ljubiteljima MMA pružiti deset borbi, a četiri će biti profesionalne. Domaćine će predstavljati borci pulskog Trojana: Matea Josipović, Tonči Peruško, Erik Pletikos i Noel Perković


 
1 min
Martina Pereša

U subotu se u Puli održava 6. Gladijator Fight Night koji će ljubiteljima MMA pružiti deset borbi, a četiri će biti profesionalne. Domaćine će predstavljati borci pulskog Trojana: Matea Josipović, Tonči Peruško, Erik Pletikos i Noel Perković

Nova borilačka poslastica sprema se za pulske ljubitelje MMA.

Naime, 6. Gladijator Fight Night održat će se u subotu, 5. veljače, s početkom u 20 sati, u Domu sportova Mate Parlov.

Radi mjera propisanih od strane Nacionalnog stožera, dvorana može biti popunjena sa svega 20 posto uobičajenog kapaciteta stoga je u pretprodaju pušteno samo 400 ulaznica.

Kupiti ih možete u Automat klubu Favbet na pulskoj Verudi.

Fight card nam je doslovce kreirala korona, ali kako stvari stoje imat ćemo četiri profesionalna MMA meča od ukupno deset mečeva. Spomenut ćemo pulske snage, borce kluba Trojan, Mateu Josipović, Tončija Peruška, Erika Pletikosa i Noela Perkovića. U Pulu nam borci stižu iz Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Europska zvijezda kick boxinga koja je prešla u MMA, Mladen Kujundžić iz kluba Dynamite, trebao bi pružiti odličnu predstavu u ogledu s Ivanom Vučićem, prvakom Srbije u boksu bez rukavica”, govori nam organizator ove borilačke priredbe, Tomislav Markulin.

Već sad najavljuje idući Gladijator Fight Night koji se održava u Medulinu 30. travnja.

Uoči te manifestacije održat će se i amatersko MMA prvenstvo Hrvatske za juniore i seniore, uz čak četiri ženske kategorije. Bit će to prvi puta da se državno MMA prvenstvo održava u Istri.

Trenutni subotnji fight card izgleda ovako:

MMA +93kg
Mladen Kujundžić (Dynamite) Vs Ivan Vičić (SRB)
MMA -84kg
Ilija Brkan (UFK Novi Zagreb) Vs. Luka Šafran (MMA Belišće)
MMA -80kg
Tonči Peruško (Trojan) Vs. Ivica Trogrlić (BiH)
MMA -93kg
Noel Perković (Trojan) Vs.  Vergles Domen (Il Gladiatore Academy Trieste)
MMA +93kg
Tiriel Luka Abramović (Dynamite) Vs. Darko Sviben (MMA Team Jakopić)
MMA -70kg
Erik Pletikos (Trojan)  Vs.  Karlo Miškić (ATT)
MMA -55kg
Matea Josipović (Trojan) Vs. Nikolina Katić (MMA Belišće)
MMA -70kg
Blaž Ivković (UFK Novi Zagreb) Vs. Nikola Janković (MMA Belišće)
MMA -77kg
Markos Jaković (BAN Team Zagreb) Vs. Tommaso Ferronato (Il Gladiatore Academy Trieste)
MMA -77kg
Toni Parač (MMA Belišće) Vs. Patrik Valenčić (Dynamite)


Foto: Udruga Legija Pula

Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.