Hum - dugi
Sport i rekreacija

drugi turnir 50. "Istarske rivijere"

U Rovinju trijumf španjolskog tenisača Javiera Barranca Cosana

Dvadesettrogodišnji španjolski tenisač pobijedio je u finalu 19-godišnjeg Čeha Dalibora Švrčinu sa 6-1, 6-1 te za naslov osvojio 25 ATP bodova i 3.600 američkih dolara, dok je poraženom češkom tenisaču pripalo 16 bodova i 2.120 dolara


 
1 min
HINA
foto: ATP Tour

Dvadesettrogodišnji španjolski tenisač pobijedio je u finalu 19-godišnjeg Čeha Dalibora Švrčinu sa 6-1, 6-1 te za naslov osvojio 25 ATP bodova i 3.600 američkih dolara, dok je poraženom češkom tenisaču pripalo 16 bodova i 2.120 dolara

Španjolski tenisač Javier Barranco Cosano (ATP - 283.) pobjednik je ITF turnira u Rovinju, drugog natjecanja na 50. izdanju "Istarske rivijere", najdugovječnijeg profesionalnog teniskog turnira u Hrvatskoj.

Do svog 11. ITF naslova u karijeri, 23-godišnji španjolski tenisač stigao je pobijedivši u finalu 19-godišnjeg Čeha Dalibora Švrčinu sa 6-1, 6-1.

Za ovaj naslov Barranco Cosano je osvojio 25 ATP bodova i 3.600 američkih dolara, dok je poraženom češkom tenisaču pripalo 16 bodova i 2120 USD.

Zaključni, treći turnir 50. izdanja "Istarske rivijere" bit će odigran sljedeći tjedan na terenima TK "Opatija".


Nastavite čitati

Istra
 

Stiže sunce! Ali, prvo magla!

Najviša dnevna temperatura bit će od 13 do 16 °C. Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica

Istra
 

Poreč postao centar društveno-političkih zbivanja u Istri

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo je HNS-ovca i člana Uprave ACI-ja Ivana Heraka velikom kaznom. Zbog čega pročitajte sutra * Imamo priču i o spašavanju života američkih turista kod Galebovih stijena te rezultate Herculaneine akcije prikupljanja glomaznog otpada

Istra
 

U Medulinu Božićna kužina uz chefa Matiju Horga

Chef Matija Horg svoje prve korake u kuhinji započeo je s 9 godina. Iako po struci medicinski tehničar, ljubav prema kuhanju je bila jača te se prakvalificirao za kuhara te paralelno razvijao priču svog OPG-a u Vinkuranu, koji ponosno već sedam godina nosi eko certifikat

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.