Svijet

rasplamsao se covid-19

SAD naredio dijelu osoblja konzulata da napusti Šangaj

Najkontroverznija šangajska praksa je odvajanje covid pozitivne djece od njihovih roditelja. Vlasti su otad učinile nekoliko ustupaka


 
1 min
HINA
Hina

Najkontroverznija šangajska praksa je odvajanje covid pozitivne djece od njihovih roditelja. Vlasti su otad učinile nekoliko ustupaka

Američki State Department u ponedjeljak je naredio da svi vladini zaposlenici koji nisu nužni napuste konzulat u Šangaju zbog porasta broja zaraženih covidom-19 i kineskih mjera u suzbijanju virusa.

U petak je State Department objavio da osoblje koje nije nužno može dobrovoljno napustiti konzulat. Ne zna se zašto je odlazak tih zaposlenika postao obavezan.

Najkontroverznija šangajska praksa je odvajanje covid pozitivne djece od njihovih roditelja. Vlasti su otad učinile nekoliko ustupaka.

State Department je u objavi naveo rizik da bi djeca mogla biti odvojena od roditelja.

Šangaj se bori protiv najgore epidemije covida-19 od pojave virusa u Wuhanu potkraj 2019.


Nastavite čitati

Svijet
 

Tornado usmrtio više ljudi u Iowi

Gotovo cijela država Iowa bila je pod "posebno opasnom situacijom", prema Nacionalnoj meteorološkoj službi, koja je izdala nekoliko upozorenja na tornado. Međutim, najgore je stradao Greenfield, gradu od oko 2.000 ljudi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.