Marin Čilić plasirao se u 4. kolo Wimbledona
U 4. kolu Čilić će igrati protiv Talijana Flavija Cobollija
Izvršni direktor Howard Schultz kaže da je "neočekivani, baršunasti, puterasti okus... poboljšao kavu i lijepo se zadržao na nepcu"
Izvršni direktor Howard Schultz kaže da je "neočekivani, baršunasti, puterasti okus... poboljšao kavu i lijepo se zadržao na nepcu"
Najveći svjetski lanac kafića Starbucks priopćio je da uvodi liniju napitaka s maslinovim uljem u Italiji, javlja BBC u srijedu.
Izvršni direktor Howard Schultz kaže da je "neočekivani, baršunasti, puterasti okus... poboljšao kavu i lijepo se zadržao na nepcu".
Starbucks je među glavnim američkim tvrtkama koje su se suočile s preprekama dok su se pokušavale proširiti na talijansko tržište hrane i pića.
Talijanska scena kave poznata je po svojim neovisnim kafićima koje često vode obitelji.
Starbucks trenutno ima dvadesetak kafića u Italiji.
"Sada će biti ljudi koji će reći: maslinovo ulje u kavi? Ali dokaz je u šalici", rekao je Schultz na internetskoj stranici tvrtke.
"U više od 40 godina ne mogu se sjetiti trenutka u kojem sam bio uzbuđeniji, oduševljeniji", dodao je.
Asortiman Oleato, koji u srijedu kreće uprodaju u Italiji, uključuje ledeni espresso i bijelu kavu s maslinovim uljem i "pjenicom od zobenog mlijeka".
Bit će tu i cold brew kave (hladno pripremljena kava) u kojoj se "svilenkasta infuzija ekstradjevičanskog ulja Partanna s pjenom slatkog vrhnja od vanilije... polako prelijeva kroz napitak".
Maslinovo ulje ključni je dio mediteranske prehrane. Njegove zdravstvene dobrobiti djelomično se mogu pripisati mononezasićenim masnim kiselinama, koje sadrže vitamine i minerale, te polifenolima, mikronutrijentima dobivenim iz biljaka.
U 4. kolu Čilić će igrati protiv Talijana Flavija Cobollija
Britanija je također najavila 2,5 milijuna eura pomoći Organizaciji za zabranu kemijskog oružja (OPCW) u svrhu eliminacije preostalog kemijskog oružja u Siriji
Sljedeći Sinnerov suparnik bit će pobjednik dvoboja između Bugarina Grigora Dimitrova i Austrijanca Sebastiana Ofnera
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.