Život

JEDNOM TJEDNO U ROJCU

BESPLATNE radionice keramike za djecu i roditelje - PRIJAVITE SE NA VRIJEME

Upisuje se ukupno 16 obitelji s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi. Specifičnost ovog programa očituje se u pohađanju radionica roditelja i djece zajedno te je potpuno besplatan za sve polaznike


 
1 min
Borka Petrović

Upisuje se ukupno 16 obitelji s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi. Specifičnost ovog programa očituje se u pohađanju radionica roditelja i djece zajedno te je potpuno besplatan za sve polaznike

Udruga Art studio u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Pazin – Podružnicom Obiteljski centar Pula i ove godine provodi program Junior + namijenjen obiteljima - roditeljima i njihovoj djeci.

U tijeku su upisi na radionice koje će se održavati u prostorima Art studija u Centru gradskih udruga Karlo Rojc, a koje započinju od petka 26. kolovoza te završavaju u prvom tjednu listopada, u Dječjem tjednu.

Upisuje se ukupno 16 obitelji s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi. Specifičnost ovog programa očituje se u pohađanju radionica roditelja i djece zajedno te je potpuno besplatan za sve polaznike. Radionice keramike vodi Igor Fabris iz Udruge Art studio te će se provoditi jedanput tjedno.

Prijave su moguće na broj Obiteljskog centra: 052/391 425.


Nastavite čitati

Pula
 

Objavljen Javni poziv za dostavu prijava za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti na području grada Pule

Pravo na prijavu za nabavu kućanskih uređaja i nabavu električnih vozila ima isključivo korisnik s prebivalištem na području grada Pule, a za uslugu izrade glavnog projekta za solarnu elektranu na obiteljskoj kući i za kupnju fotonaponskih sunčanih modulapravo na prijavu ima isključivo korisnik s vlasništvom ili suvlasništvom nad nekretninom smještenom na području grada Pule

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.