Život

Obilježavanje 31. obljetnice traje do 4. srpnja

DAN OPĆINE MEDULIN: U srijedu u Premanturi svečana sjednica Općinskog vijeća

Uslijedit će zabavni program uz koncert sastava Top of the Pop te Stand up komičara Mattiasa Stojanovića, koji će nakon što već neko vrijeme boravi i radi u Ljubljani, nastupiti pred domaćom publikom u svojoj rodnoj Premanturi.


 
2 min
Istra24

Uslijedit će zabavni program uz koncert sastava Top of the Pop te Stand up komičara Mattiasa Stojanovića, koji će nakon što već neko vrijeme boravi i radi u Ljubljani, nastupiti pred domaćom publikom u svojoj rodnoj Premanturi.

Općina Medulin povodom proslave 31 godine svoga postojanja i rada pripremila je bogat program koji traje od 01. lipnja do 4. srpnja.

Program obilježavanja Dana Općine Medulin obuhvaća raznovrsne zabavne, kulturne, sportske i rekreativne sadržaje te događaje osmišljene za sve generacije, u gotovo svim naseljima općine. U njegovoj organizaciji i realizaciji uz samu Općinu Medulin i Turističku zajednicu općine Medulin, sudjeluju i
komunalna društva, ustanove te udruge i klubovi koji djeluju na području općine.

Uz poziv svim mještanima i posjetiteljima da posjete događaje u sklopu bogatog programa ovogodišnjeg Dana Općine Medulin, organizatori istiću kako je ulaz na sve sadržaje i događaje za posjetitelje slobodan.

Centralni događaj je proslava samog Dana Općine Medulin 12. lipnja 2024. u Premanturi, gdje će se u dvorištu dječjeg vrtića održati svečana sjednica Općinskog vijeća te potom od 21.30 sati na premanturskoj placi ispred stare Škole (upravne zgrade JU Kamenjaka) zabavni program uz koncert sastava Top of the Pop te Stand up komičara Mattiasa Stojanovića, koji će nakon što već neko vrijeme boravi i radi u Ljubljani, nastupiti pred domaćom publikom u svojoj rodnoj Premanturi.

Ovime organizatori pozivaju sve Premanturce, mještane svih naselja općine te posjetitelje i goste na druženje uz odličnu glazbu i stand up na premanturskoj placi, a za dobru atmosferu program će upotpuniti i ponuda hrane i pića ugostitelja Vrks Pub Platza iz Premanture.

Hrana koju će ugostitelj pripremati besplatno će se dijeliti svim posjetiteljima i gostima, kao poklon Općine Medulin u prilici njenog rođendana.

Daljnji događaji i sadržaji u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Dana Općine Medulin, biti će najavljeni redom u narednim tjednima.


Nastavite čitati

Istra
 

U nedjelju počinje RokPoluotok - plivanje oko istarskog poluotoka

Generalna proba za novu avanturu održana je u Plomin Luci gdje je šezdesetak vrijednih Plominjana, Istrijana i RokOtočana očistilo more, obalu i priobalje, sakupivši pun kontejner otpada. U par sati akcije iz prirode je maknuto više od deset automobilskih guma, par odbačenih paleta, hrpa lom stiropora, ribarskog pribora, najlona, kao i odjeće, obuće i limenki, boca, papira i vrećica svih vrsta 

Istra
 

RIBARSKA FEŠTA U VRSARU: Dobra zabava i okusi mora

Posjetitelje  čekaju ne samo slasne sardele na žaru, ukusni pedoći na buzaru, već i polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune, fritto misto, brodet po recepturi lokalnih ribara i kuharica

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.