Život

Postepeno zatopljenje

Danas nas očekuje promjenjivo oblačan dan

Jutarnje temperature zraka bit će od 4 do 7 °C, a dnevne vrijednosti između 7 i 12 °C


 
1 min
Istra24

Jutarnje temperature zraka bit će od 4 do 7 °C, a dnevne vrijednosti između 7 i 12 °C

Danas se na Jadranu očekuje promjenljivo oblačno, na Jadranu i uz njega oblačnije, povremeno s kišom,

U Istri će danas biti pretežno oblačno vrijeme uz mjestimičnu kišu, naročito prijepodne, međutim obilnije količine nisu izgledne. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnje temperature zraka bit će od 4 do 7 °C, a dnevne vrijednosti između 7 i 12 °C.


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Istra
 

OTROVNO DRVO NEKONTROLIRANO SE ŠIRI U Puli smo ga pronašli u središtu grada. Guši biljke oko sebe, a kod ljudi može izazvati zdravstvene probleme

Prošle smo godine na zahtjev Općine Medulin izradili dokument – preporuku za uklanjanje pajasena prema kojoj su vlasnici odnosno korisnici dvorišta, okućnica i vrtova dužni uklanjati i sprječavati širenje invazivnih stranih vrsta s Unijinog popisa. Međutim, nije propisano na nivou države tko snosi troškove uklanjanja - zasad je to na teret vlasnika zemljišta osim ako se jedinica lokalne uprave nije javila na natječaj koji povremeno objavljuje Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvo i ruralni razvoj, navodi Danijela Damijanić iz Centra za invazivne vrste

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.