Život

SVI KORACI PULA PRIDE-A

(FOTO) ĆAKULE NE DELAJU FRITULE Velika galerija pulske Povorke ponosa

Povorku, koja je glavnom gradskom kružnom ulicom 'plovila' oko sat vremena, činilo je petstotinjak osoba, a podršku je, uključivši se u nju i prehodavši cijelu trasu, pružio i pulski gradonačelnik Filip Zoričić


 
1 min
Maja Jokanović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Povorku, koja je glavnom gradskom kružnom ulicom 'plovila' oko sat vremena, činilo je petstotinjak osoba, a podršku je, uključivši se u nju i prehodavši cijelu trasu, pružio i pulski gradonačelnik Filip Zoričić

Jučer, na Dan antifašističke borbe, u Puli je održan prvi Pula Pride. Povorka ponosa, koju su činili pripadnici LGBT zajednice i građani koji su hodom ukazali svoju podršku borbi za njena prava, nakon kraćeg je programa na pulskoj Portarati, uz zvukove bubnjeva, s transparentima i pod devizom 'Ćakule ne delaju fritule', od Zlatnih vrata krenula Ulicom Sergijevaca, preko Foruma i Kandlerove do Herculovih vrata u Carrarinoj ulici.

Ovdje je, u prostorijama pulske Zajednice Talijana Circolo, priređen večernji program uz glazbeni nastup audio-vizualnog benda ŽEN.

Povorku, koja je glavnom gradskom kružnom ulicom 'plovila' oko sat vremena, činilo je petstotinjak osoba, a podršku je, uključivši se u nju i prehodavši cijelu trasu, pružio i pulski gradonačelnik Filip Zoričić.

Uz iznimnu podršku pripadnika MUP-a, Pula može biti ponosna što je njena prva Povorka ponosa protekla u pozitivnom ozračju i bez ijednog incidenta.

Prepuštamo vas velikoj galeriji fotografija s cijele rute povorke.


Nastavite čitati

Pula
 

VINSKI GRAD U PULI Fokus je na atmosferi koja omogućuje istraživanje vina i ugodno druženje

Mi smo mame ponosne na svoje muževe, jer su nam omogućili da se kao prijateljice podružimo, i sami nas poslali da se odmorimo uz dobru kapljicu, kazale su dobro raspoložene mame * Nisam preveliki poznavatelj vina, ali volim dobru čašicu, od proizvođača najviše volim Kozlovića i Benvenutija, a od vrsta vina može proći sve, od malvazije, terana, merlota, muškata..., kaže Filip Gustovarac

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.